Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Durva hisztik, sírógörcsök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva hisztik, sírógörcsök amiért nem jön össze a gyerek?

Figyelt kérdés

Mit tudok ezzel kezdeni? Már teljesen kikészültem. 2 éve próbálkozunk de nem jön össze. Már eljárok minden orvoshoz, de nem derült ki velem kapcsolatban baj eddig sem. Ha meglátom a facebookon egy kisbabás képet amire elég nagy az esély, sírógörcsöt kap, dobál maga körül mindent és üvölt velem, kidob az ágyból és a nappaliban alszom. Szerinte az én hibám minden! Ma is ez van, ma sem fogok aludni egy órát sem. Meglátta a faceen a barátnője babavárós képét. Hiszti, csapkodás, üvöltés! Hiába beszélek vele én vagy más, hiába. Minden nap azt hallgatom hogy ő már 30 éves lesz és nem lesz több esélye, neki vége van.

Nagyon szeretem de ellökött ezzel teljesen. Már ott vagyok hogy az az egyetlen szerencséje, hogy ronda vagyok, mert már a legkisebb kedvességnek is nagyon megörülnék egy másik nőtől. Én neki nap mint nap kedveskedek, de semmire nem értékeli. Azt mondja, hogy hiába hoztál nekem ajándékot, virágot, attól még nem lett gyerekünk! Pedig nem én tehetek róla! Neki volt egy méhdaganata régen, szerintem az lesz az oka. De egyszer elment egy nőgyógyászhoz aki 1 vizsgálat alapján kijelentette, hogy velem van baj, ez 1000% és kezeltessem magamat én! Azóta ezt vakon hiszi és nem akar orvoshoz menni!

Mihez kéne kezdenem? Már hónapok óta nem alszok, minden nap üvölt velem, teljesen kikészültem. 12 kilót lefogytam azóta, semmi erőm már. Néhány éve volt egy motorbalesetem, azt is a fejemhez vágja néha, hogy bárcsak meghaltam volna, mert akkor most egy igazi férfi már gyereket csinált volna neki.

2019. aug. 14. 23:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Még egy kérdés, ilyen kapcsolatban hogy tudtok nemi életet élni?
2019. aug. 15. 00:07
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként meg sokszor az ilyen abnormális rágörcsölés miatt sem jön össze... Durva amit a feleséged csinál. Érthető,hogy aggódik de ez már nem normális
2019. aug. 15. 00:11
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
Ettől válj el és örülj, hogy nincs közös gyereketek.
2019. aug. 15. 00:17
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

78%-os valaszolo vagyok,ezt csak most láttam:

"Néhány éve volt egy motorbalesetem, azt is a fejemhez vágja néha, hogy bárcsak meghaltam volna, mert akkor most egy igazi férfi már gyereket csinált volna neki."

Miért nem dobtad ki itt ennél azonnal??? Ilyet mond valaki aztán elnézed neki atyaég:(

2019. aug. 15. 00:28
 15/25 anonim ***** válasza:
71%

A meghalós dumánál már dobtam volna ki, mint cicusokat nagydolgozni.

Te komolyan, még mindig gyereket akarsz egy ilyen nőtől, aki a szerettével így beszél???

Ha egyszer összejön a gyerek, rengeteg sérüléssel fog járni a kapcsolatuk és rengeteg idő fog kelleni, mire fel fogja dolgozni, hogy az anyja egy ilyen szintű idegbeteg banya.

Mondom tapasztalatból is, mert az én anyám is ilyen, én 10 év próbálkozás után lettem a világra erőszakolva.

Meg is fogadtam, hogy ha ennyit kell küzdeni egy gyerekért, akkor adoptálok inkább, legalább megadom a második esélyt valakinek egy normális szülőre-mondjuk amilyen az eredeti családja a legtöbb intézetis gyereknek, annél fél kézzel jobb szülő lennék-.

2019. aug. 15. 02:48
 16/25 anonim ***** válasza:
15%
Azzal rontodvel az egészet,hogy nyakát neki. Ha rájön az öt perc,mond meg neki keményen a magadét. Meg fog lepődni,és talán neki áll valamit tenni azért,hogy sikerüljön a baba. Persze ez is idő,de akkor sincs gáz,ha pár év múlva lesz. De előbb te döntsd el magadban,hogy akarsz e tőle gyereket.
2019. aug. 15. 03:25
 17/25 anonim ***** válasza:
82%
Ez már nem családszeretet hanem kőkemény érzelmi zsarolás és labilis hiszti.
2019. aug. 15. 06:46
 18/25 anonim ***** válasza:
42%
Es a te katonaidat vizsgaltak mar? Amugy kamu.
2019. aug. 15. 07:03
 19/25 anonim ***** válasza:
81%

Én azonnal ott hagynám,mint kutya az oldalbahugyozott villanykarót.

Ilyen beszédet meg sem engednék neki!

2019. aug. 15. 07:04
 20/25 anonim ***** válasza:
74%
Tudod ki nyúlna hozzá ezek után... Nőként mondom, dugja meg, akinek hat anyja van...
2019. aug. 15. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!