Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ha egy srác 22 éves és szűz? (Lányok! )
Szerintem kicsit gáz, ha magamból indulok ki.
Fiúsuliba járok kövér vagyok és ritkán bulizok mégis találtam olyat akit szeretek és mindenre hajlandó.
Szóval valami problémád van, de már kb 10en írták, hogy ők 25évesen is azok voltak meg, hogy nemgáz .... lehet én élek rohanó világban. F/20
Egy srácnak nem olyan nagy dolog elveszíteni nemkell szerelem csak egy gumi és nemhinném, hogy olyan jó magadban ülve kiverni, mert 17éves kortól vannak igényei az embernek ha nem akar minden reggel abba kelni.
Ha ilyen érzelmes vagy akkor vigyázz a nőkkel mert veszélyesek :S... sok sikert simán találsz olyat akinek nem gáz... ennyi
23:43
Ez a válasz nagyon korrekt. Teljesen igazad van. Én is lassan 21 leszek. Szűz vagyok, de szerintem nem tartozok elszámolással senkinek sem. Lett volna lehetőségem ezer, de én inkább várok az igazira.
20/F
Csak én vagyok ilyen férfik*rva hogy az első szexi csajjal hajlandó lennék elveszíteni? O_o
14/F
Elégedetlen a méretével.Lehet jogosan.
Antiszociális.
Kommunikációs zsákutca.
Depressziós.
Naív ábrándokat kerget.Ezek közűl valamelyik,vagy mind.25/N
Amikor lemék szorakozni szinte roszul leszek amikor látom hogy szinte mindenkinek van barátnöje, csak én álok ott magamba, mán lasan ezért utélokis lemeni szorakozni..:S
Amikor regisztráltam közöségi oldalakra, és kintvolt a mobilszámom, töb aranyos, kedves cinos lány is irt, de mégse sikerült kapcsolatra terelni a dolgot, aszexuális társ lettem csak!
Az élet minden területén megálom a hejem, jövedelmezö önálo saját válalkozásom van, egésségesis vagyok, sportolok, kitünöre fejesztem az iskolákat, mégis a magánéletem romokba hever!
Nem egy angelina Joira ványom, csak egy aranyos kedves lányra akivel megértenénk egymást,de valamije nem jön öszr a dolog...:S
Öööööö..izé, azzal fogok összejönni egy lánnyal hogy megkérdezem, tőle hogy mondják a LIDLI áruház nevét helyesen, vagy hogy fehér zoknit nem húzok fel..??
Bocs de eszt csajozási suli nélkül is megtudom kérdezni bárkitől, legyen az egy 20 éves cicababa, vagy egy 80 éves öregember_:P de még sincs barátnőm,és kétlem hogy e véget szeretne belém életem párja_
Amúgy köszi a segítséget.
Ja és arról a könyvről mán hallottam, meg is van csak az a baj hogy angolul,THE GAME..
Esetleg abban bírnál segíteni hogy honnan tudom beszerezni magyarul, hogy meg is értsek belőle valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!