Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mernek kevésbé kezdeményezni a fiúk? Félnek, hogy egy szebb lány elutasítja őket?
Rólam kb. mindenki azt mondja, hogy helyes, jófej, okos stb. vagyok és mégse találok egy olyan lányt akinek a külseje mellé némi belső szépség is társul, akinek meg mégis az foglalt, vagy csak barátkozik.
Ha gondolod írhatsz privátot.
Kedves Kérdező, ez egy összetettebb dolog. Elször is, van ez a beidegződés, hogy aki szép az egyből nagypofájú p*csa (mert valljuk be sok ilyen van). Nem akarom "kirabolni" ezt a kérdést, de hasonlóról nyitottam már egyet: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
A másik, hogy pl az olyanok mint én, akik nem isznak, nem cigiznek, nem dugnak összevissza, nem fetrengenek állandóan valami buliban általában ki vannak közösítve meg lenézve (egy bizonyos réteg által). Nézhetünk ki akárhogyan, ha nem vagyunk elég alfahímesek meg rosszfiúsak, akkor lehúzhatjuk magunkat a... :)
Nem tudom mennyire vagy szép/gyönyörű/bomba stb, de igen, szerintem a fent említett beidegződés közrejátszhat, vagy pedig ahogy előttem is írták nem találnak egyedül, barátnők vagy társaság előtt meg furcsa lenne odamenni hozzád. (Egyébként én is szívesen megismernélek, ki tudja...)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!