Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mernek kevésbé kezdeményezni a fiúk? Félnek, hogy egy szebb lány elutasítja őket?
aha félnek a koppanástól...
ám nemtom te hova sorolod magadat a szépek, vagy a nem szépek közé....?
Mert a lányoknak a justin féle díszbu2ik jönnek be, így kevés esély van.
Szerencsére én találtam egy nem bu2i imádót :D
23:13 vagyok. Igen, akkor benned van a hiba, ha a KÜLSŐ TULAJDONSÁGAIKNÁL túl nagyok az elvárásaid. Persze, ne legyen csúnya, de ha már rá tudod mondani, hogy aranyos, vagy bármilyen pozitív tulajdonságot a külsejére, az nekem valahogy mindig elég szokott lenni.
Én továbbra is fenntartom a kérdést, az előbbi képen lévő két srácról el tudnád képzelni, hogy komoly dolog is lehet köztetek, ha ők vennék a bátorságot és odalépnének hozzád, és persze nem balf@szkodnának, hanem normálisak lennének? :D
Nem akarom mindig keverni a külső tulajdonságokat a belsőkkel, de sokkal több bunkó izomállatot találsz, ha akarsz.
És itt a rendes nem azt jelenti, hogy balhere az ágyban, kényes, és sírós, hanem tényleg normális. Nem tudom, valami filmet kellene mondanom, hogy érzékeltessem mire gondolok? :)
Például azért nem mernek kezdeményezni, mert ilyeneket műveltek manapság.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
elég sok csaj szórakozik azzal, hogy szemezget egy pasival, úgymond tesz a szépet, billegeti magát. aztán ha odamész akkor nagyon rövid időn belül elhajtanak. gondolom ez önbizalomnövelő tréningnek tökéletes, hogy egy este 10 pasival csináljátok ezt. a kérdésedben pedig ott van a válasz is. nagyok az elvárásaid. a rendes pasik általában nem olyanok külsőre mint Hugh Jackmann, persze van ilyen is de azért ritka. aki meg külsőre nő ideáll, bejön a nagyon csinos lányoknak ők meg közel sem rendesek.
Az én haverjaimat két csoportba lehet sorolni: bejön a csajoknak és szivatja őket, nem jön be a csajoknak és a csajok szivatják. 23f
00:27 vagyok ( azt a kérdést én írtam ki )
Sajnos ez így van. A normális pasik, még ha helyesek is, általában kosarat kapnak. Én nem használok ki soha egy lányt sem. Várok az igazira. Egy csomó lánynak bejövök, mondták már többen is, és volt már rá több példa, hogy szerelmet is vallottak. Tehát a külsőmmel nem lehet baj. De én nem mentem bele érzelmek nélkül semmibe. Viszont eddig akiknél én próbálkoztam, mindig elutasítottak.
Bezzeg ha elkezdenék fűvel-fával járni, meg dugni mindenkit, akit csak szembe jön..... Mert ezt is megtehetném, de sajnos nem ilyen vagyok. Mellesleg túl érzelmes vagyok és nagyon megviselnek ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!