Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú, életemnek hív,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, életemnek hív, látszik rajta hogy bejövök neki, élőben mindig puszit adunk egymásnak, ölelés stb. BŐVEBBEN LENT. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Többet is akarna tőlem, mert érzem és néha mondja is de az a baj hogy van egy másik csaj is aki bejön neki de szerintem nem tud választani...a másik csaj idősseb is mint ő meg mint én.Szóval nem tudom, én nem akarok rákérdezni...szerintem az a fiú dolga, de énos szeretnék többet tőle... mért nem lép? mondjam neki hogy lépjen? lépjek én? segítsetek...
2010. júl. 12. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá, hogy a másik lánnyal mi van köztük, aztán majd ha válaszol utána lehet tovább okoskodni. :)
2010. júl. 12. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:
LÁny azt mondta hogy haverok...a pasi pedig szeretne tőle többet is..:/
2010. júl. 22. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
kapd le és nézd meg hogy reagál rá :D
2010. júl. 22. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Aki egyedül van, sokszor tart több vasat a tűzbe. Ez még nem gáz sztem. Csak egy természetes túlélőstratégia. Legyél te a sikeres projekt:) Ha összejössz vele, és jól működik, biztos lemond majd a másikról. Ha azután se, csak azzal lenne para.
2010. júl. 22. 19:07
 5/6 anonim válasza:
Több vasat a tűzben? Kinek kell az olyan?
2010. júl. 22. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyet értek. Nehogy már válogasson közted és egy másik lány között. Tudod kinek kéne.
2010. júl. 22. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!