Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség az ölelés és az ölelkezés között?
ölelés -> 1db ölelés
ölelkezés -> hosszantartó, sok ölelés
ha ölelsz vlkit akkor csak te öleled
ha ölelkezel valakivel, akkor nyílván ő is megölelt téged..
Nálam az időtartam, részletek és a helyzet.
Az ölelés valamivel rövidebb, mélyebb, míg amikor ölelkezünk, az talán hosszabb ideig tart. Viszont akkor az gyengédebb, néha lazább, nem egy mozdulat, hanem mozdulatok sorozata, olyanoké is, amiben nincs meg ez a "karjaimmal átfoglak" vagy csak részleteiben. Az ölelkezésben nálam benne van az is, hogy megsimogatom a vállát, hátát, kicsit hátrébb húzódok, aztán visszatérek.. egy csók, egy puszi a szájára vagy akár a nyakára.
Úgy is mondhatnám, hogy barátokkal, jó haverokkal megöleljük egymást, akit mélyen szeretek (és mondjuk ő is engem viszont), például szerelemmel, ott ölelkezni is szoktam.
Illetve barátilag is ölelkezem, ha pl. nagy baj, krízishelyzet van és nyugtatásnak szánom, 100%.
De igazából... mindegy.
ölelés = megölelsz valakit
ölelkezés = ölelés és csókolózás egyben :D
nálam ezt jelenti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!