Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta több szabad teret szeretne. Gond van velem?
10 hónapos kapcsolat, huszonévesek vagyunk.
Eddig egy két kihagyással minden nap találkoztunk és szinte minden nap együtt aludtunk valamelyikőnk lakásán.
Most azt mondta néha szeretne egy egy külön estét egyedül otthon. Baj van velem? Megunt? :(
Exem mikor egy kb ilyen hosszú kapcsolatban előállt a “nekem tér kell” dumával, akkor kellett volna otthagynom
Én szerelmes voltam a csajba, ő meg azt tesztelgette, hogy mennyire hiányzom, ha nem vagyunk együtt. Még egy évig ment a nyűglődés a részéről, amit felém csak teret adásának kommunikált.
Elvesztegetett idő volt az életemben.
10 hónapos kapcsolat még a rózsaszín ködről kellene, hogy szóljon, nem a “nekem tér kell” részről. Ez nem jelenti, hogy nem lehet külön program, külön este, de ne azért legyen, mert tér kell, hanem azért, mert “ma a haverokkal megyek, és ez egy ilyen nap, de azért veled lennék”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!