Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem főleg a nőknek szólna, akikbek hosszú idejü párkapcsolata van. Mi kell ahoz hogy érdektelenné váljon számodra a párod, úgy, hogy régóta együtt éltek, illetve a legbiztosabb jelek, hogy ez így van?
így ért véget szép lassan a legutóbbi kapcsolatom is: tett valamit a párom, amivel elárulta a bizalmam, majd utána igyekezett, hogy visszaszerezze, de megunta a stresszt, és szakított, majd megint visszakönyörögte magát... visszafogadtam ugyan, de ezek után már szép lassan elmúlt a szerelem részemről, a bizalom nem jött vissza, főleg, hogy amiket megbeszéltünk, hogy miken kéne változtatnia (amik az áruláshoz vezettek), nem tett erőfeszítést, kijelentette, hogy ilyen a természete (nem kommunikál). fokozatosan elhidegültem és érdektelenné váltam, mert folyamatosan megbántott ugyanezekkel a dolgokkal és nem javult semmi köztünk, végül szakítottunk.
a jelei: nem voltam már lelkes, nem ugrottam a nyakába boldogan, ha hazaért, nem mosolyogtam, nevettem már, mikor együtt voltunk, nem volt kedvem mesélni neki a dolgaimról, nem vágytam annyira a közelségére, nem igényeltem annyira a fizikai kontaktot vele.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!