Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan nőt aki szól a pasijának ha jó nőt lát az utcán és élvezi is h együtt néznek másokat?
Itt gyk-n állítólag vannak, 1-2 legalább.
Egyébként nem ismerek.
Persze, itt a gyk-n. Többen is írták, hogy még ők szólnak a párjuknak, hogy nézzen már oda. Ez beteges és visszataszító.
Élőben egy ilyen nőt, sem férfit nem ismerek és ez így van jól.
Én nem tartom betegesnek. Miért ne lehetne megnézni mint egy szép festményt vagy szobrot? Én is van hogy jelzem a páromnak. Van hogy előbb észreveszek egy jó feneket mint ő. De én ugyanígy jelzem ha valami nagyon extravagáns vagy csúnya dolgot ruhát embert látok. Nincs kiélezve a szép nőkre. Viszont a férfiakat nem szoktam jelezni mert nem akarom hogy a páromat esetleg negatívan érintse. Ő se jelzi nekem kit bámul meg és nem is teszi feltűnően.
Inkább beszélgetés téma jelleggel figyelem/figyeljük az embereket nem azért hogy "élvezzük hogy együtt nézünk másokat".
Én ezt a kontrollmániának, meg a másik intim szférájába való teljes belemászásnak érzem. Sosem szóltam a párjaimnak, ha jó nőt láttam, észrevették maguktól. :) Soha nem zavart, ha lestíröltek egy csajt, én is megnézem a jó pasikat.
Szerintem a csajok/pasik csekkolgatása pont attól jó, hogy a tiéd, nem közösségi programot csinálsz belőle a pároddal. Szerintem ha valaki mutogatja a nőket a pasijának, annak ugyanúgy szarul esik, csak így akar menő barátnő lenni. :D Miért nem lehet meghagyni ezt az élményt a párodnak, anélkül, hogy beletrappolnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!