Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljük egy párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljük egy párkapcsolatban, ha a másik eljár baráti társaságba?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Párommal 3 éve vagyunk együtt, de nem költöztünk össze. Kb 3 hónapja lett egy baráti társasága akikkel hetente 3x vagy néha többször elmegy szórakozni. Én addíg általában itthon vagyok. Elég szoros a kapcsolatunk és mielött elkezdett kijárni napi szinten találtunk közös elfoglaltságot amik nekem nagyon hiányoznak. Tudom, hogy kellenek a társas kapcsolatok, de ezt a változást én elég nehezen viselem és emiatt gyakori viták vannak.Milyen megoldást javasolnátok hogy nyugodtan kezeljem a helyzetet? Mennyi az egészségesen eltöltött idő ilyen esetben a baráti társasággal ?

Köszönöm a választ

2019. aug. 10. 21:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%
Járj el vele te is, vagy legalább ne korlátozd! Senki sem szereti a házisárkányokat, akik megmondják a párjuknak, mit szabad neki és mit nem.
2019. aug. 11. 09:37
 12/12 anonim ***** válasza:
68%
22:17, ez fiatalabb korban szép és jó, de aki hetente négyszer jár el, az milyen alapon várja, hogy legyen kapcsolata és működjön? A nő (vagy férfi) nem olyan hogy megkapod, oszt beteszed a sarokba és ott elvan szépen az idők végezetéig. A párkapcsolatot ápolni, építeni kell. És ugye a haverozás mellett még dolgozni, háztartást vezetni, aludni stb is kell. Mikor jut idő arra akit elvileg szeretsz? Aztán amikor összeköltözés, gyerek van, akkor hogy néz ki a heti négy elmászkálás? Hát úgy hogy a nő nyakára marad minden, a háztartás meg a gyerek ellátása. Ezért baromság azzal mentegezőni, hogy valakinek szüksége van ennyi társs életre. Hát legyen, de akkor ne legyen párja sem, mert így nem működik.
2019. aug. 11. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!