Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek h megallitsam ezt a problemat? Fordulhat ez meh jo iranyba?
Teljesen eleg ferjem provokacioibol, megalazasabol,manipula cioibol melyek mindennaposak.
Csaladomert mindent megtettem, megteszek. Ugy latom parom tettei mar elviselhetetlen.Latom minden mozdulata manipulacio, hihetetlen dolgokat tesz amit eddig soha.Magamba folytom, nem szolok erte mert vitat csinalna ha elkezdek beszelni.
HA ott tartanank pl h. uljunk le beszeljuk meg, odajutunk h.nemgagyja elmondani ami bant, mert ha kezdem h.o mit nem jo csinal, elkezd madrol beszelni.
Olyan gyerekes dolgokat csinal, es azt mondja en vagyok olyan mint egy gyerek.En haztartast vezetek, gyerekeket nevelek, o elmegy es ejjelente jar haza, ezzel is probal feltekennye tenni.Nincs senkije, azt tudom.Azt is tudom, irogat nokkel.
Probalnam helyrehozni, de erom elfogyott erre.
Bocsi
Fordulhat ez meg jo ....
par napja nem beszeltunk, csak tette a kis jatekait amiert mregint csak nem szoltam, mert ha szolnek, akkor vita lenne es ugyis engem hibaztatna.
IGEN nem birtam tovabb es megtortem a csendet.Elealltam, karomat eletettem s O megallt.
Mondtam ne kerdezzen vissza, egyetlen szot kerek tole. Valni akarsz vagy nem.
A
Azt mondta, ha jo feleseg leszek,ha tisztelem ot, egyutt akar lenni velem.
Fuuuuu.ismet mint mindig en voltam a rossz.
Lehet, hogy csak egy kis nyugalomra vágyik, azért megy el éjjel.
Én is ki szoktam menni éjszaka, ha a páromnak kötekedős napja van. Már az is baj, ha levegőt veszek.
Ferjem minden apro kivansagait figyeltem, teljesitettem.Elmegy delelott es haza ejszaka...naprol napra igy csinal.
Gyerekekkel nem foglalkozik, nem latja oket, mert alszanak mire o hazaer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!