Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátnőmet arra, hogy hagyja abba a sulit és legyen inkább háztartásbeli?
te teljesen aberált vagy.
és ha szétmentek mert ráunsz, vagy találsz valaki mást?
otthagyod a csajt az árok szélén gubbasztva, mert miattad lett elcseszve az élete.
ja, anyuci és apuci nem fognak neked pénzt adni az 50 éves fiacskájának, mert az lusta dög volt, és a barátnőjét se hagyta élni, mert rácsimpaszkodott és most őt is el kell tartani... gondolj egy kicsit a jövőre is!!
akkor is meg kell élni valamiből...
és... ha tőlem ezt kérné egy fiú azért mert féltékeny, otthagynám a pi*csába, féltékenykedjen csak.
amúgymeg... mi nem viselkednénk így ilyen helyzetben, csak az ilyen abnormálisan féltékeny embere tesznek ilyet.
tudod: ha szeretsz valakit el kell engedned.
és ha igazán megbíznál a csajban akkor te is ezt tennéd öreg!!!
zárd a pincébe, láncold le, és tolj oda neki valami kaját néha, mint egy kutyának...
lehet hogy durván hangzik de kb ilyen amit mondasz.
ja, ésha ez nem válna be mond azt hogy nem érdekel mit akar, majd kirugatod a suliból és tönkreteszed az álmait azért, mert egy kis önző elkényeztetett p*cs vagy.
biztos tárt karokkal fog futni feléd :P
nah mostnmár azt gondolom hogy nem is vagyok annyira féltékeny, van nálam rosszabb is. :D ez most mind1
Figyelj, az én barátom erolteti hogy tanulják, mert nemsokára lesz a felvételi az egyetemre, mindennap azt fuja h tanulják nem azt h ne menyek egyetemre, hát nem vagy semmi. Amúgy egyetértek a többi valaszoloval!
[bocsánat a helyesírásért külföldi magyar vagyok ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!