Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátnőmet arra, hogy hagyja abba a sulit és legyen inkább háztartásbeli?

Figyelt kérdés
Nem örülök neki, hogy a barátnőm távolabb került tőlem a suli miatt, mert így akárki rámászhat, hajthat rá a tudtom nélkül, és ez engem zavar, ezért arra gondoltam, hogy megkérem rá, hogy inkább tevékenykedjen, mint, hogy suliba járjon. Hagy vezessem ezt elő?
2010. júl. 12. 17:37
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha el akar majd hagyni, úgyis el fog, nem akadályozhatod meg. Nem zárhatod be egész életére. Akkor meg azért hagyna ott.
2010. júl. 12. 18:02
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
de ne foglalkozz ezzel a gondolattal. ha sokat mondod neki, vagy ha látja rajtad még a végén ezzel fogod elűzni. találj ki programokat, stb amivel még érdekesebbé teszed magad, és nem fog elhagyni.
2010. júl. 12. 18:07
 33/43 anonim ***** válasza:
0%
ejtsd teherbe
2010. júl. 12. 18:12
 34/43 A kérdező kommentje:
18:12-ez nem is rossz ötlet :o
2010. júl. 12. 18:13
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Na tessék! Már megint csak Te, Te, és Te... Nekem kezd úgy tűnni, hogy Te sokkal inkább magadhoz akarod láncolni. Nem félsz semmitől, egyedül a magánytól, vagy attól, hogy unatkozni fogsz.

Persze, csinálsz neki egy gyereket, azt hagy legyen otthon, addig vagy nyugodt. Hagyjuk már ezt...

Hagyd a barátnődet, tanuljon csak. Jól teszi, addig sincs veled...

2010. júl. 12. 18:20
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én csaj vagyok és nekem volt egy pasim, aki se dolgozni, se tanulni nem akart, vagyis a melóval próbálkozgatott, én tartottam el őt 4éven keresztül, hogy miért, mert szerettem !

Aztán összeköltöztünk, mindene megvolt, csak már halálra unta magát otthon, mert nem tudott mit csinálni és egyszer csak lám sikerült magát lekötnie, de nem vmivel, hanem vkivel, egy kitartott libával !A libának volt férje, de dolgozott, kereste ribikére a pénzt, én dolgoztam, mert el sem tudnám képzelni az életet munka nélkül és az én szüleim is jól el vannak eresztve, de nem azért tanulam, hogy otthon leépüljek és ne vegyem hasznát annak, amit tanultam és igenis legyen egzisztenciája egy nőnek a mai világba ! Szóval nehogy azt hidd, hogy ha otthon fog ülni, akkor nem csal majd meg, ha már nem leszel neki jó , vagy éppenséggel pont azért csal majd meg, mert nem tud magával mit kezdeni !

Soha az életben egy pasimnak sem engedtem, hogy a tanulásomat bármi módon hátráltassa , voltak céljaim és el is értem , örülj neki, hogy neki is van célja !

Ja és igen, mit csinál majd, ha tégen a szüleid nem tudnak már támogatni, vagy elhagyod egy sötét libáért ? Megy majd mosogatni ?

2010. júl. 12. 18:32
 37/43 A kérdező kommentje:
Nem hagyom el senkiért!
2010. júl. 12. 18:38
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hiszem te egy nagyon önző buta meg egyéb nem pozitív jelzővel ellátható emberke vagy.Írod hogy jó sok pénze van a családodnak.Valószínűleg ez az egyetlen ok amiért veled van a csaj.
2010. júl. 12. 19:09
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

És ha egyszer szakítatni akar veled valamiért akkor mit csinálsz. Kinyírod őt vagy magad?

Szerinted mit csináljon ő otthon? Te kibírnád hogy egész nap otthon ülsz és tzrkálsz a pénzben? Ha te nem tudnád elviselni akkor őneki miért kell?

És képzeld vagyunk olyan helyzetben mint te és hidd el te vagy a nem normális mert a mi társaink is járnak iskolába és ezt mindegyikünk el tudja viselni. Komolyían vigyázz mert ez még betegesebbé is fajulhat és veszélyessé válhatsz.

2010. júl. 12. 20:46
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nekem azt mondaná egy pasi, bármilyen köntösben, hogy hagyjam ott a sulit, hogy vele lehessek, holott hetente többször találkozhatunk, és biztos szakítanék vele. Tehát szerintem sehogy.
2010. júl. 12. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!