Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátnőmet arra, hogy hagyja abba a
sulit és legyen inkább háztartásbeli?
Lehet, hogy a te tudtod nélkül rá tudnak mászni, de az ő tudta nélkül aligha. Bízd már rá, hogy elküldje a próbálkozókat! Képes volnál a későbbi sorsát, pályaválasztási lehetőségeit ilyen otromba módon befolyásolni a saját lelki nyugalmad érdekében? Otthon meg kamerával figyeltetnéd, mert a postásnak a szeme se áll jól, és a szomszéd is kanosnak tűnik?
Az alábbi kérdést nem te tetted föl? Ha nem, akkor is megfontolandó az ott válaszolók elég egyöntetű véleménye egy kíséretetiesen hasonló témában.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2010. júl. 12. 17:55
nem érted!!! nehogy azt hidd h élete álma h egy ilyen buta tuskóval legyen! aki még meg sem érti őt! látod neked fontos a saját léted a pénzed mint az ő álma, vágya elképzelése. mi lesz ha szakítasz vele mert megismersz egy cicababát? és ott áll érettségivel mikor letehetne egy magasabb iskolát? csak magadat sajnálhatod h ilyen kérdést felraktál ide! 20F
2010. júl. 12. 17:55
Ja, aztán majd 20-30 év múlva is majd alátesznek mindent... Nem hiszem, hogy azért tanul, hogy majd legyen miből ruhát venni meg bulizgatni később, hanem hogy talán önálló, független élete lehessen majd. Gondolkozzál már.
Egyébként ha ezt előadod neki, ne csodálkozz, ha otthagy véletlenül.
2010. júl. 12. 17:56
Az utolsó vagyok, most látom, hogy más is belinkelte már.
2010. júl. 12. 17:56
"nem kellesz dolgoznia"
Ilyen szövegkörnyezetben egy értelmetlen szó
2010. júl. 12. 17:57
26/43 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel, de már olvasom a válaszokat. Különben könnyű itt okoskodni,de ti lennétek ilyen helyzetben ugyanígy viselkednétek énszerintem
Jajjugyanmár. Felejtsd már el, hogy ti milyen gazdagok vagytok. Ha ilyen betegesen féltékeny vagy, egy idő után ott fog hagyni. És tudod, az értelmesebb emberek szeretik saját maguk felépíteni a kis életüket, elérni a céljaikat, mert az büszkeséggel tölti el őket. Bár gondolom te ezt az érzést nem ismered, mert a szüleid mindent elintéznek helyetted.
2010. júl. 12. 17:58
Figyelj. Normális ember, aki szereti a párját, nem csak a saját érdekeit nézni, hanem a másikét is. Te most önző módon csak magadra gondolsz.
2010. júl. 12. 17:59
És annyit tennék hozzá, hogy szeptembertől egyetemre fogok járni, a barátom most volt harmadéves, 250 km-re vagyunk egymástól(nem ám minden nap találkozni), és egyikünkben sem merült fel, hogy a másikat ilyesmire kérje. Mert bízunk egymásban. Tudom, te ezt az érzést sem ismered.
2010. júl. 12. 18:00
30/43 A kérdező kommentje:
Rendben,aláírom hogy önző vagyok,de annyira félek,hogy jön egy másik srác,aki valamiért jobb,mint én és elhagy miatta. Abba én belehalnék!
Kapcsolódó kérdések: