Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mik a legsúlyosabb bűnök egy párkapcsolatban a megcsaláson és az erőszakon kívül? Olyan, amit nem tudnátok megbeszélni, feldolgozni, megbocsátani?
Az alapokat már leírták előttem
Nem vállal fel
Nem áll ki mellettem
Csak a jó dolgokban áll mellettem és nem enged be az életébe. Tisztelet hiánya
Megbocs@jtás hiánya
Bocsánatkérésre való képesség
Fel nem vállalás.
Fizikai bántalmazás.
Ha nem áll mellém konfliktus helyzetben, miközben nekem ad igazat.
Állat elhanyagolása, bántalmazása.
- nyilvános megalázás
- nagy horderejű dologban szándékos hazugság
- ha anyja / haverja / testvére stb.párját fogja akkor is, ha velem szemétkednek és én teljesen ártatlan vagyok
- ha effektíve nem is csal meg, nálam pl. szakítóok lenne a társkeresőzés, szexchat, durvább flörtölés, ill. ha más nőket ajnároz, miközben engem nem / elhanyagol
- függő lesz, és nem hajlandó segítséget elfogadni
- önhibájából súlyos anyagi válságba ránt engem (is)
- a családomról nagyon csúnyán beszél (a kritikát elfogadom, de azt, hogy k...zzák az anyámat, kettyósnak nevezzék a lassabb felfogású unokatesómat, nem)
- beteges féltékenykedés, kukkolás, ellenőrizgetés, ill. ha nem akar elengedni otthonról
- erőszakos bűncselekmény, gondatlanságból vagy szándékosan elkövetett gyilkosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!