Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? ( mindenki válaszára kiváncsi vagyok: fiú, lány, fiatal, idős )

Figyelt kérdés

Nagyon sok ember szerint szép vagyok, okos, és kedves. Még se érdekelek 1 fiút se, ez miért van? Már minden barátnőmnek volt barátja, és már a lányok cikiznek is.

14/L Normális válaszokat!

2010. júl. 12. 16:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
ohh ugyanez volt velem is ! mindenki áradozott hogy milyen szép vagyok meg kedves és a fiúk rám se néztek én meg rosszul éreztem magam 13 éves voltam...eltelt 2 év , most ugye 15 vagyok és most már észrevesznek a fiúk is ! nem tudom miért van így :/ A lényeg hogy nyugodj meg mert idővel rájönnek ők is hogy szép vagy meg kedves stb. :D
2010. júl. 14. 18:07
 22/27 anonim válasza:
szivesen eszélgetnék itt az msn-em:scofild111@hotmail.com
2010. júl. 14. 18:55
 23/27 anonim ***** válasza:

De most komolyan az a lényeg a fiatal lányoknak hogy mindenáron legyen pasijuk. Az a problémád hogy a többi barátnődnek van neked meg nincs???

Ez olyan gyerekes. Ti ilyen pasigyüjtögetőset játszottok? aztán rámondjátok a LÚÚÚÚZER kifejezést arra aki nem talált magának pasit?

Gondolkozz már. ha ennyire gyerkes vagy akkor mit vársz?

2010. júl. 14. 18:59
 24/27 anonim ***** válasza:

(bocsi, nem olvastam el az előző válaszokat)

szerintem neked kéne odamenni a fiukhoz, és akkor észrevennének :)

15f

2010. júl. 14. 19:35
 25/27 anonim ***** válasza:

Egyébként ez furcsa dolog, nekem mióta az eszemet tudom, minden felnőtt azt mondja, hogy gyönyörű vagyok, elfogultság nélkül, hogyha nem tetszene nekik az arcom, nem szólalnának meg. Ennek ellenére mindenkitől azt hallom, hogy gyönyörű lány.

Eleinte nagyon furcsáltam a dolgot, mert ugyan - már 13-14 évesen - utánam szóltak az utcán, barátom nem volt. Nem tudtam hova tenni a dolgot, aztán elmentem gimibe, és minden gyökeresen megváltozott. ÁLtalános iskolás koromban nem jártam szórakozóhelyre kicsi voltam, csupán edzésekre, plusz suliba, esélyem sem volt ismerkedni, az osztály és évfolyamtársaimat pedig nem érdekeltem.

A korod miatt van, nem azért, mert nem érdekled a srácokat, a gimiben a legtöbb dolog megváltozik. Legalábbis nálam így volt. Aztán 16 éves koromban modellkedni hívtak.

Most 21 vagyok, vígan élek, másfél éve stabil kapcsolatom van :)

2010. júl. 14. 19:43
 26/27 A kérdező kommentje:
18:59 nem igaz amit írsz, nem ismert, én csak kiváncsi voltam, hogy miért van ez, és választ már kaptam :)
2010. júl. 14. 20:34
 27/27 anonim válasza:
14 éves lány vagyok, és tudod mi van? ANNYIRA LESZAROM hogy nem volt még barátom!ÉS tudod milyen jó érzés??? :D
2012. ápr. 22. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!