Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? ( mindenki válaszára kiváncsi vagyok: fiú, lány, fiatal, idős )
Figyelt kérdés
Nagyon sok ember szerint szép vagyok, okos, és kedves. Még se érdekelek 1 fiút se, ez miért van? Már minden barátnőmnek volt barátja, és már a lányok cikiznek is.
14/L Normális válaszokat!
2010. júl. 12. 16:53
11/27 anonim válasza:
Sztem nem késtél le semmiről... én is igy voltam vele, minden bnömnek volt már fiúja nekem meg nem... csúnyának éreztem magam stb, aztán 16 évesen ismerkedtem meg a jelenlgi barátommal, akiért minden lány oda van, nagyon jóképű ...:) ugyh várd ki a végét.. 20/L
12/27 A kérdező kommentje:
Oké :). Mindenkinek nagyon köszönöm !!! kivárom
2010. júl. 12. 17:12
13/27 Én wook válasza:
nyugi semmi baj én is lehetnék a barátod ;)
de már van szerelmem :P
de semmi baj ha nemis most akkor nemsokára csak
ne aggodj édesem :)
azért ha akarod ráírhatsz az e-mailomra beszéljünk :)
14/27 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy te is, de mint már mondtad van szerelmed, nem kavarnék be ;)
2010. júl. 12. 17:17
15/27 anonim válasza:
Lehet rossz a társaság, sok fiúnak ilyen diszkóribi kell, hogy dugjanak egy jót. Örülj, hogy Téged nem akar így kihasználni senki. No meg... 14 éves vagy, előtted az élet :). Aki emiatt cikiz az pedig, mint ahogy előttem is írták: éretlen. Ne törődj az ilyenekkel.
Most mondanám, hogy ha van kedved beszélgetni akkor priv, de pedofilnak néznél, mivel 19 vagyok. ;D
19/F
16/27 A kérdező kommentje:
Nem szívesen beszélgetek mindenkivel, legyen idős, fiatal, fiú, lány. Különben is attól, hogy beszélgetünk nem fogsz ismerni, és valószínűleg találkozni se fogunk :) Úgyhogy.... Nagyon sok barátom lett a netről :)
2010. júl. 14. 17:22
17/27 A kérdező kommentje:
Akiket a mai napig nem ismerek, de jó velük beszélgetni :)
2010. júl. 14. 17:24
18/27 Gitarhero válasza:
Figyi, nekem írhatsz, én szingli vagyok :D:D Aztán majd megnézem, hogy tényleg olyan szép vagy e:D 16/F
19/27 anonim válasza:
Amugy milyen baratno az aki lenezi a baratnojet azert,mert nem volt meg baratja.Ezeket baratnoidnek nevezed?Amugy meg ha szep vagy(meg ebbol a par sorbol nekem az jott le,hogy ertelmes is akkor csak nem lesz gond)Amugy privatban szivesen beszelnek veled.
20/27 A kérdező kommentje:
Elárulom nektek, hogy mindenkinek szívesen megadom az msn- címem, de kép már nincs. Nem azért mert nem olyan vagyok mint mondtam, hanem azért mert nem akarom, hogy ismerjetek... és senkinek akit nem ismerek, nem adok képet magamról, boccs, de ez az okossággal jár :D Tehát aki beszélgetni akar küldje el az msn-jét, szívesen felveszem, szeretek beszélgetni :)
2010. júl. 14. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!