Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után lehet még gyerekem?
Persze, hogy lehet, főleg ha az első volt !
Mivel vannak olyanok, akiknek vmilyen fejlődési rendellenesség miatt el kell venni a babát és nekik is lehet utána gyermekük !
Viszont én hallottam már az abortuszról olyat is, hogy nem mindenkivel bánnak kesztyűs kézzel , van akit kitolnak 20 perc múlva, és van aki bent van 1 óráig is és nem azért , mert vmi gond lépett fel műtét közben !:(
én arra gondoltam,vagyis hallottam a legjobb barátnőmtől, aki aszisztens, és rengeteg ilyen műtétet látott, hogy van olyan akit kellő figyelemmel és óvatossággal műtenek, van akit pedig szallagszerűen ! Van olyan anyuka, akitől megkérdezik, hogy akar e még szülni. ha azt mondja igen, akkor tágítják elég rendesen, hogy véletlen se sérsenek meg semmit, ha meg már azt modja , hogy nem akar többet szülni, nincs kellő tágítás !
remélem értitek és ez nem csak anyukáknál van, akik már szültek !
Én ezt hallottam és el is hiszem, hogy ki mit hisz el az saját szíve joga, de el tudom képzelni, hogy van erre nagyon sok példa !!!
Ha belegondolsz, a doki vaksötétben kapirgál egy kis lyukon keresztül. Bizony előfordulhat, hogy vmi kárt okoz bent..
De nem törvényszerű, hogy nem lehet gyermeked. De előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!