Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok nézegetni az exetek iwiw, facebook stb. profilját?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Kíváncsiak vagytok, hogy mi van vele, jól van-e, boldog-e, van-e valakije? Vagy más oka van?
Persze ha nem, annak is írjátok meg az okát. Köszi!
2010. júl. 12. 16:02
1/14 anonim válasza:
Emiatt sem vagyok fenn egy adatlapos rendszeren sem.
2/14 anonim válasza:
Élőben is tartom velük a kapcsolatot, úgyhogy semmi szükség rá, hogy ott nézegessem őket.
Akkor nézném őket, ha jó csajokat akarok látni megint max, de ez sem jellemző.
3/14 Levendula05 válasza:
Igen :) Egyszerűen kíváncsi vagyok, de nem jobban, mint más régebben nem látott ismerőseimre.
4/14 anonim válasza:
Én ha unatkozom, néha megnézegetem az ismerőseimet iwiw-en, olyankor az exeket is. Érdekel, hogy mi van velük, de azért nem betegesen. :)
5/14 anonim válasza:
Igen. Pont azokért az okokért amit felsoroltál.
6/14 anonim válasza:
igen, kíváncsi vagyok mi van velük, milyen a családjuk stb. a szülővárosomtól távol mentem férjhez, tehát csak így tudom "követni" az életüket:)
7/14 anonim válasza:
Az egyiknek, akivel sokáig voltam együtt, de csak nagy ritkán, talán évente egyszer-kétszer. Már nem tartjuk a kapcsolatot, de ha pl. gyereke születne, érdekelne. Vagy ha új kép lenne fenn róla, mert azt még nem cserélte le azóta... kíváncsi lennék, mennyit változott. De csak annyira foglalkoztat, mint mondjuk egy volt osztálytárs.
8/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok: mármint nem évente egyszer-kétszer voltunk együtt, hanem ilyen gyakran, ill. ritkán nézem a profilját... kicsit félreérthető lett :D
9/14 anonim válasza:
én szoktam nézni...
h milyen csajok írnak neki,jobb csajok-e mint én xd
de ha jobb a csaj akkor sem vagyok féltékeny,csak szeretem látni xd:D
10/14 anonim válasza:
Nagy ritkán ránézek. azért amit írtál: kíváncsi vagyok, hogy néznek ki éppen, mit dolgoznak/tanulnak, találtak-e maguknak új párt..stb. de egyikhez sem kötődöm már, komoly párkapcsolatom van.
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!