Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem foglalkozik velem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tanácsot, a helyzetem a következő együtt vagyok a párommal már 2 éve. ( együtt élünk) Mostanában pár hete nem figyel rám mindig gépezik filmezik az sem érdekli hogy sírok az ágy másik felén vagy ha valami nyomaszt. Az összes feladatot ràm hagyja. Ha hozzám szól akkor is csak veszekszik. Hogyan tudnék ezen javítani?2019. aug. 6. 20:17
11/12 anonim válasza:
Javíthatatlan, feklődésképtelen. Hagyd ott., minél előbb. 2 év az nem sok, ne sajnáld.
12/12 anonim válasza:
Mindig ilyen volt? Ez itt a kérdés. Beszélgettek,kommunikáltok? Van bármi amit TE kapsz ettől a kapcsolattól? Ezek a fontos kérdések amiket fel kell tenned magadnak. Ő jelenleg csak szobalánynak használ,te meg ki is szolgálod,ezért nem tisztel. Amint megvonod magad tőle,esetleg elgondolkozik. De ha tényleg ennyire nem érdekli az egész,akkor nem is értem mit akarsz még ezen menteni. Két év az semmi,lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!