Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar még látni sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar még látni sem az exem pedig egy 2500 fős településen élünk?

Figyelt kérdés
Kb egy éve már,hogy egyedülállók vagyunk,nagyon ritkán váltunk pár mondatot facen, hol ő, hol én írok rá.. az utobbi hetekben párszor felhívtuk egymást kb másfél óráig beszéltünk éjszaka.. de az egyik telefonbeszélgetés alkalmával megjegyezte,hogy nem szeretne látni, vagy találkozni velem. Konkrét választ nem adott,hogy miért nem.. na de nem is firtattam.Egyébként egyikőnk részéről sem volt megcsalás a párkapcsolatunk alatt. Azóta neki sincs párja,és nekem se. De azt is megjegyezte,hogy nem alázna meg azzal,hogy csávója legyen és azzal mutatkozzon. A gyerekeivel nagyon jó viszonyba vagyok. Sokszor dumálunk,hülyéskedünk...kedvelnek mai napig. Na de az exem elég furán vélekedik a dolgokról nem? Ki érti ezt?
2019. aug. 6. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem akar látni, mert felkavarná. Ugyanezért én sem akarom látni az én exem, mert még idő kell, hogy túllegyek rajta.
2019. aug. 6. 19:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Oké,de az a gondolata is eleve fura,hogy nem akarna megalázni,fájdalmat okozni hogy csávóval mutatkozna. Na most mivel független,nyugodtan megtehet mindent.Amúgy meg oly mindeg,hisz azzal,hogy férfiakat lájkol a facen,az ugyanolyan erősségű szerintem.

Tegyük fel,hogy van egy titkos viszonya.. a csávónak azt mondja,hogy az exét (tehát engem)nem akarja megbántani azért nem vállalja fel? Elég fura.

2019. aug. 7. 05:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem téged nem akar bántani, hanem magát. Látna téged, felkavarodna
2019. aug. 7. 07:48
 4/5 A kérdező kommentje:
De a leendő barátjának ez,hogy esik akkor,hogy sosem vállalja fel?
2019. aug. 7. 07:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Érdekes.. pont most beszéltünk messengeren.. azt mondta,hogy mindig eszébe vagyok,meg azok a dolgok amiket csináltunk..(kirándulás stb)

Meg állítólag tudja(érzi),hogy még szeretem.

Valahogy nem tudunk elszakadni totálisan egymástól. Pedig 7,8 hónap már eltelt.

2019. aug. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!