Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kevesebb szexet akar, mint én. Velem van a gond, vagy vannak ilyen férfiak?
Nem általánosítani akarok, de azért a legtöbb esetben a férfiak akarnak többet szexelni. Itt úgy érzem fordítva vank, én napi szinten szeretnék, neki viszont a heti 3-4 elég. Tény, hogy sz*rabb időszakban van most, a munkahelyét utálja és még 1 hónapot ott kell lennie. Fizikailag is kifárad ott, nem szeret ott lenni.
Nem hibáztatom egyáltalán, csak attól félek velem van a gond és már nem talál vonzónak. Mikor erre rákérdezek mindig azt mondja, hogy borzasztóan szexi vagyok, csak egyszerűen kimerült lelkileg és testileg. Nincs okom aggódni?
20L-22F és 10 hónapos kapcsolat, minden napos találkozással.
Minő érdekes. A múlt héten volt egy ugyanilyen kérdés csak fordított felállásban.
Ott jöttek sorban a válaszok, hogy egészséges férfinek nem elég a heti 3-4 négy, a lány ne csodálkozzon, ha meg fogják csalni.
Igen, én is ezt akartam írni.
A kettős mérce ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!