Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a nő és a férfi dolga egy házasságban?
miért kérdezed?
...általában kialakul, hogy ki a rendszeretőbb, az általában többet takarít. Tudom, hog maradiság, de én szeretek "otthont teremteni", kitakarítani, dekorálni, vacsorát főzni, elviszem a mosodába a szennyest, mittudomén.
akkor is így volt, amikor én is teljes munkaidőben dolgoztam (ahol élünk, heti hat nap, 9-10óra a munka)- valahogy feladatomnak érzem, de ha nem csinálom meg, elmosogat ő, vagy bevásárol stb.
ha baba van , és a nő marad otthon vele, akkor gondolom a férj dolgozik, ilyen esetben célszerű kikalkulálni mennyi pénzt "ad haza", a nő abból vásárol meg neveli a gyerkőcöt. de az fontos hogy a férfi is kivegye a részét a gyereknevelésből, fürdetés, játék napi rendszerességgel, esti mese, miegyéb.
és a férfi dolga elvinni a nőt vacsorázni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!