Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek olyan esetben, ha a csajotok messengerében véletlen ilyeneket olvasnátok?
A beszélgetésben
csajotok: cs
barátnője: b
xy pedig az exe.
b: Pasikkal mivan, xy-nal, együtt vagytok mèg?
cs: hát igazából, jól el voltunk, mentünk ide, oda, volt szex is... ő volt a nagy szerelem.
Cs: beprobálkozott más srác is, de nem jön be úgyhogy lekoptattam.
Amúgy egyedül vagyok, és jól érzem magam.
Ez egy nemrégi beszélgetésből van, néhány hónapos, akkor már kb 1 éve együtt voltunk, volt néhány vitánk, meg egy két mosolyszünetünk.
Mit tennétek ilyen esetben?
Én azt gondolom hogy még mindig az exét szereti.
A lányok simán együtt vannak valakivel úgy,hogy mást szeretnek közben azzal, ha akit szeretnek nem jön össze. Egyértelmű, hogy letagadott téged.
Szerintem csak te hiszed azt hogy ö a csajod, meg jàrtok.
Meg lett ez beszèlve?
A baratnöje is azt hiszi h egyedülàllo
Vagy joval korabbi lehet az üzenet mint par honapos
Nem az a tény, hogy nem te vagy az a srác aki lekoptatva lett, hanem az a tény amit írtál: Khm, míg te lelkileg küzdöttél addig ő kamatyolt az exxel és az ex lekoptatta mert nem kellett neki ergo talomba tartott.
Hidd el többet érsz ennél.
Vagy el tudod viselni hogy a csajod úgy fekszik le melléd minden nap, hogy az exét képzeli oda?
Most olvastam hidd el találsz olyat aki téged szeret. De megalázó lett volna hogy miközben te szeretted volna a csaj az exét gondolja, miközben neked mondja hogy gyere de közbe magába azt mondja gondolom.
Nem veszítettél semmit hidd el csak megkímélted magad a lelki nehézségektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!