Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek olyan esetben, ha a csajotok messengerében véletlen ilyeneket olvasnátok?
A beszélgetésben
csajotok: cs
barátnője: b
xy pedig az exe.
b: Pasikkal mivan, xy-nal, együtt vagytok mèg?
cs: hát igazából, jól el voltunk, mentünk ide, oda, volt szex is... ő volt a nagy szerelem.
Cs: beprobálkozott más srác is, de nem jön be úgyhogy lekoptattam.
Amúgy egyedül vagyok, és jól érzem magam.
Ez egy nemrégi beszélgetésből van, néhány hónapos, akkor már kb 1 éve együtt voltunk, volt néhány vitánk, meg egy két mosolyszünetünk.
Mit tennétek ilyen esetben?
Akkor valószínű csak azért volt az egész.
A csajod így próbált meg "védeni" téged (meg magát) a másik csajtól. Az exéről meg gondolom azért nem mert rosszat mondani, mert tudta hogy a csaj jóba van vele, és úgyis bevédené.
Én értem, hogy a csajod közelebb van a 30-hoz,de attól még éretlen. Az exét szerette, te veled sose volt rózsás a kapcsolat (gondolom te is azért olvastál bele, mert érzed, hogy valami nem stimmel - nem ítéllek el érte).
De mit akarsz ettől a kapcsolattól? Te vagy a B megoldás, a szamár a ló helyett.
Szerintem légy felnőtt és legyem annyi önbecsülésed, hogy ezek után kilépsz.
30n
Igazából sosem olvasom a beszélgetéseit, előttem már nem is ír a telefonján, hogy ne lássam kivel mit beszél.
A lényeg, hogy teljesen ártatlan módon belekukkantottam mit sem sejtve. Ilyenre abszolúte nem számítottam...
Ez halott ügy akarhogyan is nézem.. Engedd el, nem szeret csak van valaki, akihez minden nap visszamehet, mert Te visszafogadod. Ha szeretne hónapokat kibírna nélküled és a mosolyszünetben nem más karjába rohan (pláne nem az exe karjaiba), hanem elgondolkodik rajta mit rontott el....
22/N
Igen, sajnos sokszor hangoztatja, hogy nincs senkije.
Nem tudom, hogy szeret-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!