Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel minden nő elviselhetetlen lesz?
Baxxátok meg, mostanság nem egy párbeszédet csípek el strandon, vendéglátóhelyen, boltban stb. ahol a feleségek, barátnők, bicskanyitogató módon, mintha érzelmileg kasztrálni akarná, beszél a férfival. Régóta nincs senkim, de belegondoltam, ha engem irányítgazni akarna embertelen módon egy nő, elkuldeném a 3,14csába. Hihetetlen.
Kort, nemet is.
Többségük igen. De tényleg. Amint érzik, hogy lejjebb adhatnak a dolgokból, szép lassan akaratosabbak lehetnek és hasonlók, neki is állnak ezeknek. (Persze, a férfiak egy része is lejjebb ad magából, viszont náluk ez már 1-2 hónapon belül is előjön.)
Pár válaszoló pedig mégis miért jön azzal, hogy ez kell a férfiaknak és nem a normális nők? Teljesen normálisnak tűnő nők mennek át ilyenbe, amikor már részükről eltűnik a tűz vagy érzik, hogy úgysem dobbant egyből a férfi. A logikátok alapján a legtöbb nőnek szerintetek a tahó, nőverő, félrelépő pasik kellenek vagy mi?
Nekem is volt ciki-cuki barátnőm, aki pár év után átment egy akaratos hisztigépbe. A környezetnek persze ezt nem mutatta, szóval én voltam a gonosz és csúnya pasi, hogy dobbantottam és elhagytam a tündéri és NORMÁLIS lányt.
Exem is ilyen volt,én pedig igen becsicskultam. Nem akartam balhét mások előtt,viccet csináltam abból amit mondott (pedig tudtam hogy komolyan gondolta), vagy úgy tettem mintha meg sem hallottam volna. Belül nagyon fájt hogy egy érzéketlen idióta a párom. Persze elmondása alapján én voltam az érzelmileg retardált...
Végül meguntam a kis játékait...
Legközelebb remélem az élet egy normális kedves nőt sodor az életembe. Bár ezt kétlem...
Sajnos elment a világ nagyon abba az irányba hogy a jó,a harmonikus az uncsi...kell a feszültség,a hiszti,az hogy csak azért is nekünk legyen igazunk,nehogy már a másiknak!
Meg kell az izgalom,de ugye a legtöbb embernek ez kimerül a szexuális életében,gondolok itt a megcsalásokra.
Mert például ma már lehetne rengeteg izgalmas sport,hobbi közül vàlasztani ami leköti az embert (mert ugye fene jó dolgunkban unatkozunk), de áhhh az nem jó,jobb ha átbasszuk a párunkat akit szeretünk?!...
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!