Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a páromat, hogy flörtölök a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Megcsalás még nem volt belőle, de ha bejön hozzánk egy jó pasi, nem tudok karót nyelten állni, mintha egy apáca lennék, a jó pasikkal szoktam flörtölni. Ez csak úgyis addig tart, amíg ott tartózkodnak, aztán mindenki megy a saját dolgára. Ma bent volt a párom a munkahelyemen és ezt látta, és kérdezte hogy mindig így viselkedek ha pasi jön be? Mondtam igen, de ez semmi komoly, megcsalni nem fogom... Mégis zavarja. Mit csináljak, most hagyjam abba csakmert őt zavarja? Hogy értessem meg vele, hogy csak ő veszi túl komolyan és túlféltékenykedi?2019. aug. 3. 17:02
11/14 anonim válasza:
Hát csodálkozom hogy még van kapcsolatod. Majd megunja a pasid és elhagy. Ez irtó pofátlan dolog hogy ott a pasid melletted és te nyíltan flörtölsz egy másikkal. Hát én akkor hajítottalak volna ki.
12/14 anonim válasza:
Nő vagyok, de gyűlölöm az ilyen nőket, akinek minden pasi figyelme kell. Ha jön egy férfi, azonnal bedobja magát, olyan nincs, hogy nem rá figyel, nem az ő egoját simogatja.
13/14 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyen embereket, sem pasiban, de nőben sem.
Teljesen mindegy, miért zavarja, ha egyszer zavarja, és elvégre a párod, akin ELVÉGRE fontos neked, akkor ezt nem csinálod, nem bántod.
Az is más kérdést vet fel, hogy egyáltalán mi szükségét érzed a flörtölgetésnek a párod mellett. Erős belső önbizalomhiányra vall. Ahogy viselkedsz meg toxikus és szánalmas, pasitól, nőtől egyaránt.
Láttam már mindkét nemnél, akármennyire is voltam oda valakiért, én pl kukáztam is emiatt az illetőt, bármilyen nehezen is vettem rá magam erre. Ilyen toxikus, önbizalomhiányos, tiszteletlen emberek mellém nem kellenek.
N
14/14 anonim válasza:
Egyébként ha ennyire flörtölgetsz akkor te nem is szereted igazán a párod. Ha szeretnéd ilyen meg se fordulna a fejedbe hogy másnak is kellesd magad. Undorító egy ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!