Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem már ki nem állhat engem, hogyan változtathatnék ezen?
Van valaki más az életében. Nem biztos, hogy van testi kapcsolat, de szerelmes valakibe.
Nem is igyekszik a jót látni benned, hiszen fejben nincs ott veled. Tapasztalat, hogy kedveskedhetsz neki akárhogy, lehetsz a világon a legjobb feleség, akkor is meg fogja találni benned a hibát.
Ülj le vele beszélni. Kérdezd meg, hogy mi baja, arra is rákérdezhetsz, hogy van-e valakije. Higgadtan, megértően állj hozzá. Ha ő meg akarja menteni a kapcsolatot, akkor beszéljétek meg, hogy min kellene változtatni, de ha már nagyon "messze jár", akkor engedd el.
Ohh, te az én férjemről beszélsz.
Ugyanezt csinálja ő is.
Már lassan könyvet tudnék írni a kis dolgairól.
Meg sem próbálok vele beszélgetni.
Mert vagy kiforgatja a szavaimat, és hozzamvagja, mintha én csinálnám azt amit ő.
Vagy nem mond semmit, és megsertodik, vagy hazudik valamiit és kész.
Szinte tökéletesre fejlesztette a kommunikációját.
Ez is mindent kibeszel mindenkinek rólam.
De nem is mond igazat.
Viszont azt nagyon meggyőzően.
Természetesen ez is csajozik állandóan,de ha rákérdeztem akkor miért sértegetem őt.
Tíz perc múlva bevallja. Aztán még én vagyok a hülye mert ő nem is mondott ilyet....
Ezek állandóan a tökéletes NŐT keresik.
És ne gondold, hogy csak a csinos dekorativ kislányok kellenek ezeknek.
Mindenkiben van valami plussz ami benned sose lesz...
Nárcisztikus személyek.
Nálam alap, hogy nem beszelélek vele.
Ha muszáj akkor sem hiszek el neki semmit.
Kerülöm, és ha lehet nem kérek tőle semmit.
Ezt vagy elviseled, vagy külön mész.
Sosem fog változni.
Egyébként úgy játszik veled mint macska az egérrel.
És szerinted eddig hány nője lehetett?
Ha belevonsz bárkit is, akkor csúnya vége lesz rád nézve, mert ellened fogja fordítani, hiszen az ő hírneve nem sérülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!