Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek szakítani, félek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek szakítani, félek a barátomtól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

7 hónapja vagyok együtt a barátommal, én 19 éves vagyok, barátom pedig 24.

Időközben kiderült hogy alkoholista és rettenetesen agresszív. Szerelmes voltam, nem szerettem volna elhagyni, de ez mostanra már változott. Félek tőle, többször megfenyegetett engem is és a családomat is, egyszer össze vesztünk, erre ide jött a házunk elé (családommal élek), bemászott a kerítésen, kiabált, fenyegetőzött.. Félek, hogyha szakítanék vele akkor vagy a családomban tenne kárt, vagy bennem.

Nagyon közel lakik hozzám, ezért is félek ennyire, nem tudom hogy mit tegyek. Személyesen nem hiszem, hogy elmerném neki mondani, félek hogy bántana.. Múltkor megmondtam neki, hogy már nem szeretem annyira mint régen, már nem érzek úgy, erre teljesen kiakadt, fenyegetett hogy megöli a macskám, meg a testvérem, meg apukámat is agyon veri, nagyon féltem hogy engem is megfog ütni.

Nem tisztel engem, undorítóan beszél velem mostanában, és hiába érzek még valamit iránta, így már nem szeretném folytatni.

Segítsetek kérlek, mit tegyek?

2019. aug. 1. 01:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden beszélgetést vegyél fel. Csak hanggal, vagy képpel, mindegy. Messenger üzeneteket is tartsd meg. Ha összegyűlt a fiatalember portfóliója és még mindig keménykedik, akkor rendőrség. A macskát zárd el, ne férjen hozzá, a szüleid is vigyázzanak magukra.
2019. aug. 1. 09:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki öléssel fenyegetőzik nem normális. Nyugodtan jelentsd fel.
2019. aug. 1. 11:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, nehogy azt mondd neki, hogy hármas ikrek, mert azonnal felveteti veled a babavárót és elissza.

De amúgy tényleg meg lehet ám próbálni valami hasonló dumával.

Ugyanakkor a helyedben én is felhívnám a Nanét, hogy milyen lehetőségeid vannak, ők mit tanácsolnak.

2019. aug. 1. 14:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Beszélsz a családoddal és együtt megbeszélitek mit tegyetek.

Le lehet tölteni telefonra ingyenes appot, amivel telefonbeszélgetéseket tudsz rögzíteni (acr asszem), felveszel pár olyan akiben ilyenekről beszél, meg messenger screenshotokat csinálsz, hangfelvétel stb.

És feljelentitek az "anyaggal" együtt.

Nem normális az ilyen és én biztos nem hagynám hogy valaki terrorizáljon engem és a családom, barátaim.

Másrészt apud meg pár "nagyobb darab" barátja/ismerőse/rokon is elkaphatná a barátodat egy kósza beszélgetésre ha úgy adódik.

De rendőrség mindenképp.

2019. aug. 1. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!