Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kiszúrás egy férfivel szakítani, ha tudom, hogy nehezen ismerkedik?
Persze, maradj vele szanalombol.
Sok boldogságot!
Persze, csak veled lehet neki, mert akkora szerencsétlen egyébként... ilyet hogyan gondolhatsz? Ne legyél ennyire öntelt.
Az lehet, hogy előtted nehezen ismerkedett, de ennek oka, hogy nem volt még tapasztalata. Te adtál neki sok tapasztalatot, amiért nagyon hálás lehet neked, biztos vagyok benne, hogy életének meghatározó eleme maradsz és mindig kedvesen fog gondolni rád (már miután túltette magát a szakításon), de a következő nőhöz már magabiztosan fog odamenni. Nem lesz ezzel gond.
Szakíts, ha úgy érzed már nem adja meg amit szeretnél és ezen nem tudsz változtatni.
Melyik a nagyobb kiszúrás?
Szakítani vele, és hagyni, hogy hozzáillőt találjon,
Vagy
Velemaradni úgy, hogy nem szeretitek egymást.
Mindig szeretnék felnézni a tőlem idősebbekre, mindig azt hinném hogy ők tapasztaltabbak, érettebbek, jobbak, okosabbak, többet tudnak. Aztán legtöbbször csalódok, mert kiderül hogy elég nyomik. Mint a barátod is. Ne érezd magad rosszul emiatt. Az ő felelőssége, hogy ennyi idősen nem szedte még össze magát, nem a tiéd.
24/f
Ha sajnalatbol maradnal vele akkor neharagudj, baratnomnek is igy mondanam, akkor hulye vagy!
Nem a te dolgod megmenteni, masreszt ezekszerint nem az alapveto emberi fejlodesben hiszel. Nem te teremtetted ot, hogy gondoskodj rola es MEGKIMELD. Mitol? Az elettol. Ha akar part maganak hidd el talalni fog. De ne egy olyan ember legyen az egyetlen parja szerencsetlennek ( ha szereted aterzed) aki csak sajnalatbol van vele...
# 8 - Ez nagyon jó volt, nevettem, pedig teljesen igaza van. :) Fogadd meg.
Egyébként te is összejöttél vele. Sajnálat meg kevés lesz leélni vele az életed és gyereket szülni neki, meg várni a nyugdíjas éveket... Inkább most engedd el, több idő = több esély párt találni, így fogd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!