Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nyűg a szex egy férfinak?
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy mig a páromnak heti 1-2alkalom az ideális igénye a szexhez addig nekem heti hét.
Oké, ő dolgozik én még munkát keresek, 0-24ben otthon vagyok és viszem a háztartást, ő pedig dolgozik és amikor hazajön akkor is megcsinálja a kinti melót, ami ilyenkor nyáron akad bőven a tanyán.
Megértem amikor fáradt és a legtöbb esetben hagyom is pihenni, de van amikor nagyon rám jön és “csinálhatnékom” van. Remélem értitek hogy értem.
És nem tudom megbeszélni vele ezt a dolgot. Mindig azt mondja hogy neki nincs igénye több szexre, neki ez így bőven jó.
Nagyon rosszul esik hogy amikor én kezdeményezek akkor mindig ellök, mondván “tegnap már csináltuk” vagy csak simán “nincs kedvem”, vagy “most nagyon fáradt vagyok”.
Amit én nem értek hogy miért ragaszkodik ennyire a heti 1-2 alkalomhoz. Mert hát ha az emberre rájön akkor miért ne csinálhatná, nem értem.
Szerintetek?
Férfiak nektek mennyi az ideális alkalom? Illetve ti ellöknétek a partnereteket ha nincs kedvetek hozzá?
Nők, van valaki aki hasonló cipőben jár mint én? Ki hogyan oldotta meg/lépett túl a dolgon?
Válaszokat előre is köszönöm!
Nő/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!