Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak között sokkal kevesebb a naiv vagy köztük is van jópár?
Ugye nők között rengeteg olyan van, akikkel el lehet hitetni a komoly kapcsolatot, aztán csak 1-2 menetre kellenek.
Férfiak között is sok ilyen van vagy kevesebb, akiket így át lehet vágni? Jó persze nem a szex témában, de valami mással.
Nem csak arra lehet érteni a naivitást, hogy a nők majd szexre használják ezeket a férfiakat.
Gondolj inkább a pua taborokra, meg netes pua oktatásra, ahol lehuzzak őket a semmiért. Gondolj arra, hogy mekkora nézettsége van youtubeon azoknak a fájdalmasan rossz színészi játékkal megrendezett gold digger szivatasoknak, vagy az "egy mondattal felszedek akármilyen sunát" videóknak.
Igen, van! Nekünk is vannak érzéseink, érzelmeink. Ezt ugyanígy ki lehet használni nálunk is. Sok nő tisztában van ezzel és jól tud manipulálni. Persze mint mindig, vannak kivételek. Sajnos én nem tartozom ezek közé. Ha olyan a visszajelzés, könnyen meg tudok szeretni egy nőt. Még úgy is, hogy már sokszor ráfáztam és tapasztalatlan pasi sem vagyok. Mégis sokszor újra és újra bedőlök arra gondolva, talán most másképp lesz.
48+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!