Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyűg lett a szex köztünk (sajnos), hogyan tudnánk megoldani?
Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt,2 hónapja együtt is élünk, de kényszeressé vált a szex, mert nekem szerinte túl sok előjáték kell, ez elveszi a kedvét, mert türelmetlen, viszont benne pedig folyamatosan teljesítési kényszer van, azt hiszi telhetetlen és önző vagyok, félreértett mozdulatok miatt. Hogyan találjunk vissza a boldog szeretkezéshez?2009. okt. 13. 06:01
1/11 anonim válasza:
Ha 3 év után (!) nyűg lett a szex, akkor sehogy!!!
2/11 anonim válasza:
Kevesebb előjáték? Szerintem nem kell mindig elnyújtani az előjátékot, barátnőm is kedveli ha néha-néha csak egy kis durrbele numera van :)
3/11 anonim válasza:
Sztem a pasiddal is probléma van,sztem félválról veszi!
Beszéljétek meg és találjatok vmi olyan megoldást,ami mind a kettőtöknek megfelel! Sok sikert!
4/11 anonim válasza:
Mennyi az a túl sok előjáték? Valami konkrétumokat lehetne írni. Mert ha mondjuk 5 perc után feladja, az egy dolog. De ha az előjáték az két óra, az már tényleg sok. Fontos az is, hogy Te mit csinálsz előjáték közben.
5/11 anonim válasza:
próbáljátok megbeszélni. és nem ugy hogy célozgatsz (jó női szokás szerint) hanem leültök, és komolyan őszintén megbeszélitek. ha nem megy akkor sztem váge.. de ha nem beszélitek meg akk ugyis. szal a tét nagy. sok sikert
6/11 anonim válasza:
Sehogy, keressetek másik partnert.
7/11 anonim válasza:
Nincs "túl sok előjáték", legfeljebb a párod türelmetlen. Ha megéri fenntartani a kapcsolatot, akkor rendszeresen szo.pd le, hogy hideg fejjel tudjon gondolkodni, ha türelmes közeledést kérsz... Masszírozzátok egymást rendszeresen.
8/11 A kérdező kommentje:
Kedves szakítást ajánlók! abba nem gondoltatok bele, hogy meg szeretnénk oldani a dolgot,és nem elmenekülni előle?
2009. okt. 13. 12:16
9/11 anonim válasza:
Ha kényszerből van az már koránt sem jó. Nekem meg a páromnak már az is jó ha csak fekszünk meztelenül és vagyunk, mert szeretjük egymást. De ha neked több előjáték kell, akkor ezt meg kéne értenie.
10/11 anonim válasza:
A dolog valahol ott kezdődne, hogy a legtitkoltabb vágyaitokat kiteregetitek. Mert a boldog jelen esetben az önfeledttel egyenlő. Az pedig attól lesz, hogy csak kedvből teszi a dolgát mindegyik résztvevő. Viszont, mivel kettőn áll a vásár, tehát ha az igényed túlzott, akkor egyik alkalommal le kell mondani róla, a másikon meg ő mondjon le a korai hajráról, hogy mindkét fél jól járhasson hosszabb távon.
Tudtok és szoktatok is sokat beszélgetni mindenféléről? Mert ha nem, akkor nem meglepő, hogy ezen is csak úgy túlestek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!