Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok. Nem volt legelőször fura amikor a barátnőtöket smink nélkül láttátok? Ugyanúgy tetszett akkor is?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 00:13
21/29 anonim válasza:
Én szinte soha nem sminkelem magam,főleg nem most nyáron,max ha este buli(mondjuk akkor mindig).Ha sminkelem is magam,soha nem erősen,csak ha rámjön,hogy na most akkor megbotránkoztatom a köznépet:D Egyébként tényleg nincs sminkre szükségem,a bőröm hibátlan,a szám formája szép,a szememet is dicsérik...A barátom egyébként azt mondja,hogy nekem nem kell smink,mert úgy is gyönyörű vagyok:)
20L
22/29 anonim válasza:
És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted, gyűrötten, kócosan, - mégis boldog vagy! U_U
24/29 anonim válasza:
Aki szép az smink nélkül is szép. Viszont a mai világban a tinik 1 kg sminket használnak csak nem tudom, hogy minek.
26/29 Krisipoke válasza:
Ugyan nem barátnőm van, de van egy lány, akibe hihetetlenül belé vagyok esve; na, ő ugyanolyan gyönyörű akkor is, amikor nincs rajta smink. Imádom.
27/29 anonim válasza:
itt nincs olyan hogy csúnya -szép kinek mi a csúnya és a szép. ízlések és pofonok :) ha valaki szereti a lányt és az mégsem egy világszépe,neki akkor is szépnek fog tűnni , bárhogy is van
28/29 anonim válasza:
20/L : kíváncsi vagyok én arra a hibátlan bőrre. :'d
29/29 anonim válasza:
"Viszont a mai világban a tinik 1 kg sminket használnak csak nem tudom, hogy minek." Talán azért, mert több bőrhiba is van az arcukon, és azt szeretnék elfedni. Én legalábbis csak emiatt hordok alapozót. Utálom, hogy több hiba is van az arcomon, pedig én is rendszeresen járok kozmetikushoz. Bár olyan korban vagyok, amikor ez normális, engem nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!