Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok. Nem volt legelőször fura amikor a barátnőtöket smink nélkül láttátok? Ugyanúgy tetszett akkor is?
jó, de most mit érsz vele, ha itt azt válaszolják, hogy "ugyanúgy tetszett"?
nyilván azért tetszett a csaj, mert szép.
az egyedi helyzetedben meg lehet, hogy olyan csúnya lány, hogy rá se lehet nézni smink nélkül.
Nekem több olyan egyéjszakás csajom volt, aki akart még utána valamit, de amikor vakolat meg félhomály nélkül megláttam, akkor nagyon ocsmány volt az arcuk vagy a bőrük, szóval inkább hagytam őket.
Viszont a mostani barátnőm természetesen is szép, sőt, jobban szeretem smink nélkül.
Szóval ez csajfüggő. Ha szép, akkor tetszik, ha csúnya a lány, akkor meg nem tetszik.
Ja, és igaza van 00:25-nek.
Ez nem félrebeszélés szerintem, hanem ez tény. Itt bármit írnak: Ha szép vagy, akkor tetszeni fogsz a srácnak, ha csúnya, akkor meg nem. Ez ennyire egyszerű.
Nekem jobban tetszett smink nélkül. És kócosan is:)
Az olyan természetes. Még úgy is szép és ilyenkor tudatosul bennem, hogy bárhogy szép lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!