Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérthető ha azért nem akarok összeköltözni a barátommal mert nem akarok még egyszer egy férfi házicselédje lenni?
eddig 3 párkapcsolatom volt, 2 éves, 5 éves, másfél éves.
most újra van barátom pár hete és szóba került az összeköltözés.
én jelenleg egy öröklakásban élek egyedül és élvezem.
mindhárom régebbi kapcsolatomra az volt a jellemző, hogy a párjaim semmit nem mozdítottak otthon, semmire a kezüket rá nem tették, dolgozhattam rájuk, amíg bírtam.
pedig én is állásban voltam, pénzt kerestem, otthon várt a második műszak.
elhatároztam, hogy ennek vége, többet nem leszek senki cselédje.
ezt finoman szeretném beadagolni a jelenlegi barátomnak, aki sajnos ugyanolyan ezen a téren, mint az exeim.
ha nálam van, főzök, eszünk, én pakolok, mosogatok utána, ő meg egyik lábáról a másikra áll.
szeretem, de nem akarok együtt élni vele.
Szerintem nem érthető, ez színtiszta menekülés. Rajtad (is) áll, hogy hogyan osztjátok fel a házimunkát. Ha azt mondod, hogy nem, mától nem fogsz több házimunkát végezni, mint ő, akkor kénytelen lesz elfogadni, vagy lelépni.
De szerintem te fogsz előbb lelépni ebből a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!