Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miattam vett ki szabadnapot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miattam vett ki szabadnapot, erre en Nem tudok vele lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A pasim miattam vett ki szabadnapot holnapra, mert holnap leszek 22 éves. Sajnos úgy alakult, hogy nekem meg kötőhártyagyulladásom lett, ami ugye fertőző. Ő velem akarta túlteni az egész napot, én nekem meg holnap van időpontom szemészhez, mert ebben a félévben ez mar nem az első eset, hogy elkapom. A pasim teljesen kiborult. Mit tehetnek? Nem érti meg, szerinte így is tudnánk talalkozni.
2019. júl. 29. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Legyél vele. Ha nem zavarja, fertőződjön. (Erre amúgy elég kicsi az esély) És legalább megtudod mit szervezett neked a szülinapodra
2019. júl. 29. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Biztos nem kellemes hogy így alakult. Én megértenem a helyébe. A k.h.gyulladas elég fertőző.
2019. júl. 29. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Elég gyerekes, hogy nem bírja felfogni. Ráadásul önző is.

Mondd meg neki egyszer határozottan, hogy nem tehetsz róla hogy beteg lettél, és ha fejre áll, és ha bedurcizik sem változik ez meg. Aztán meg hagyd főni a levében...

Kiborult... majd visszaborul.

DE komolyan, ne tegyél semmit, ha ennyi esze van, hogy ebből ekkora ügyet csinál, hagyd rá.

2019. júl. 29. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyél vele! Majd rájön, hogy ha elkapta, hogy miért nem akartad megfertőzni.
2019. júl. 29. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet arrébb tenni a szabadnapot?

Én pont az ilyenek miatt nem szeretek szabadnapot kivenni, inkább akkorra teszem a találkozót, amikor egyébként is szabad vagyok.

2019. júl. 29. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Krumplizd meg a szemedet. Az segít. Faszit bhaszd kifele.
2019. júl. 29. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha együtt élnétek, akkor is elkaphatná nem? Vagy addig amíg gyógyulsz külön költöznétek? Szerintem ha nem "nyalogatjátok" egymást akkor nem nagy az esély hogy elkapja az amúgy sem halálos betegséget. Bevállalta érted, én értékelném ezt a helyedben.
2019. júl. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!