Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örök elégedetlen a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök elégedetlen a párom?

Figyelt kérdés

Megismerkedésünkkor faluban éltünk. Sokat veszekedett miatta, így elértem hogy albérletbe tudjunk menni 1,5 év együttjárás után a megyeszékhelyre. 2 évig éltünk ott, közben eljegyeztem. Akkor elkezdett hisztizni, hogy mások külföldre mennek, menjünk mi is. 1 éve voltunk Angliában amikor kitalálta, hogy haza kell jönni és saját lakást venni mert gyereket akar, mert másoknak van. Hazajöttünk és Pesten kellett lakást venni, szerencsére volt a hitelhez összegyüjtött pénzünk. Közben megszületett a kislányunk, de most kitalálta, hogy másoknak háza van. Most már jó lenne Pest megyébe költözni is. Én már az esküvőt tartanám meg, mert csak a hivatalban volt meg, lagzi nem volt és templom sem. De nem jut rá pénz sose. Most fogalóztunk le egy biatorbágyi házat, de már elkezdtett hisztit vágni, hogy másnak 2-3 gyereke van és mi egy helyben állunk!

Éjjel-nappal dolgozok, de semmi nem elég. A nyaralásokkal is ezt csinálja. Az elején sehova nem tudtunk menni, majd Balaton, majd az sem volt elég, aztán Horvátország, Olaszország, de megunta Európát mert unalmas és irány Ausztrália. Most idén az anyagiak miatt nem tudtunk menni és megy a hiszti ezerrel, mert mások milyen képeket tesznek ki.

Miért ilyen örök elégedetlen? Ahonann jöttünk ez már nekem a legek legje így is. Ismertek ilyen embert? Van más is ilyen vagy csak én fogtam ki?

2019. júl. 28. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
:(
2019. júl. 28. 19:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Biatorbágy, meg 2-3 gyerek?

Na mindjárt jön a nagyobb autó is, mert valamivel be kell jönni Pestre.

:D

2019. júl. 28. 19:48
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
10es: ha egy férfi nem képes asszertíven kommunikálni és képviselni az érdekeit, akkor azért nem a nő a hibás.
2019. júl. 28. 19:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Pont mintha magamat olvastam volna :( Teljesen megértem a feleségedet...mármint én is mindig csak vágyakozom, hogy jobb legyen, hogy több legyen, és én is mindent megteszek érte, és úgy érzem, hogy elbuktam, ha nem jön össze. És semmi nem jó.
2019. júl. 28. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:
49%
Szegény magyar férfiak!
2019. júl. 28. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy csak a kérdező álláspontját ismerjük. Mivel mindent úgy csinál, ahogy mondják neki, egy normális nő is elsárkányosodna egy ilyen tutyimutyi, céltalan ember mellett. Ha nem irányítanák, nem történne semmi, így viszont jól állnak, utaznak, van gyerek stb. Nem is értem, a kérdező minek panaszkodik itt. Ha úgy gondolja, Ausztrália már sok, mondjon nemet a változatosság kedvéért. De nem, ő inkább kiírt ide egy kérdést.
2019. júl. 29. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!