Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örök elégedetlen a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök elégedetlen a párom?

Figyelt kérdés

Megismerkedésünkkor faluban éltünk. Sokat veszekedett miatta, így elértem hogy albérletbe tudjunk menni 1,5 év együttjárás után a megyeszékhelyre. 2 évig éltünk ott, közben eljegyeztem. Akkor elkezdett hisztizni, hogy mások külföldre mennek, menjünk mi is. 1 éve voltunk Angliában amikor kitalálta, hogy haza kell jönni és saját lakást venni mert gyereket akar, mert másoknak van. Hazajöttünk és Pesten kellett lakást venni, szerencsére volt a hitelhez összegyüjtött pénzünk. Közben megszületett a kislányunk, de most kitalálta, hogy másoknak háza van. Most már jó lenne Pest megyébe költözni is. Én már az esküvőt tartanám meg, mert csak a hivatalban volt meg, lagzi nem volt és templom sem. De nem jut rá pénz sose. Most fogalóztunk le egy biatorbágyi házat, de már elkezdtett hisztit vágni, hogy másnak 2-3 gyereke van és mi egy helyben állunk!

Éjjel-nappal dolgozok, de semmi nem elég. A nyaralásokkal is ezt csinálja. Az elején sehova nem tudtunk menni, majd Balaton, majd az sem volt elég, aztán Horvátország, Olaszország, de megunta Európát mert unalmas és irány Ausztrália. Most idén az anyagiak miatt nem tudtunk menni és megy a hiszti ezerrel, mert mások milyen képeket tesznek ki.

Miért ilyen örök elégedetlen? Ahonann jöttünk ez már nekem a legek legje így is. Ismertek ilyen embert? Van más is ilyen vagy csak én fogtam ki?

2019. júl. 28. 17:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

Lehet, hogy téged ez átmenetileg idegesít, de tedd a szívedre a kezed, ha nem ő lenne a feleséged, akkor most hol tartanál?

Ő előre visz, és épít. A motivációja viszont hibás, de ez a legkevesebb.

Az esküvőről egyeztetni kell, ne maradjon benned tüske. Tudni kell kompromisszumot kötni. Neki is.

2019. júl. 28. 17:44
 2/16 anonim ***** válasza:
17%

Egyetértek az 1-essel férfiként. Vicc nélkül nekem a sok halvérű nyomi után jobban kéne egy ilyen erős nő.

Biatorbágy szép hely, főleg a lakóparkos része (Torbágy).

Nyugodt

2019. júl. 28. 17:48
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Alapvetően igaza van az egyesnek. Az tudja még ezt kicsit árnyalni, hogy a nejed is dolgozik-e, vagy csak az elvárásokat adja.
2019. júl. 28. 17:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, ezt kihagytam, amit a hármas mond, hogy mi van ha nem dolgozik. Nekem evidens volt a kérdés alapján, hogy mindketten dolgoznak.
2019. júl. 28. 18:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a meglátásom, hogy az ilyen nőket sokkal jobban szeretik a férfiak, mint a szelíd, nyugodt típust. Mondjuk én nőként nem igazán értem ezt. Kell a balhé, hogy ne legyen unalmas az élet? Teljes mértékben megértelek Kérdező, durva amit a nő csinál. Nem tudnád megbeszélni vele, hogy hiszti helyett inkább szépen nyugodtan beszélje meg veled a dolgokat. Viszont ha a magyar átlagot veszem figyelembe, hogy a férfiak többsége papucs, akkor azt mondom becsüld meg, ha elhagynád sorban állás lenne érte!
2019. júl. 28. 18:13
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem értek egyet az egyessel.

Nehogy már azt nevezzük helyes motivációnak és "előrehúzásnak", hogy valaki belekergeti a párját, hogy gyakorlatilag a semmire gyereket vállaljon aztán meg még egyet csak mert "másnak is van". Ez NEM HALADÁS! Ennél nagyobb egy helyben toporgást elképzelni nem tudok. Gyakorlatilag a boldogtalan élet tökéletes receptje. Ráadásul a leírásból nekem elég egyértelmű, hogy a nő ebbe gyakorlatilag nulla munkát fektet bele, csak elvárások vannak.

Ne akarjuk már pozitívumként beállítani azt, hogy valaki birka módon mások után futva tönkreteszi a párját és semmi nem elég neki. Ez nem pozitív és nem helyes motiváció és nagyjából nulla szeretetről árulkodik.

2019. júl. 28. 18:43
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Édesszívem. Komolyan elszomorodtam a kifejtést olvasva. Nem vicc. Remélem hogy elhagyod ezt a nőt, klasszisokkal jobbat érdemelsz. Nem az a baj hogy többet akar, hanem hogy nem becsül meg téged, sem azt amit teszel érte és a családotokért. Egyszer eleged lesz, és jogosan.
2019. júl. 28. 18:53
 8/16 anonim ***** válasza:
37%
Épp azt írta az 1es, hogy a nő motivációja nem helyes (megy mások után). De amúgy mire lehet panasz? Van szép ház, gyerek, nyaralás, szép élet. Ha ezekért nem csak a pasi dolgozott meg, hanem együtt érték el, akkor szerintem a pasinak egy szava sem lehet (max a közlés módja).
2019. júl. 28. 18:54
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

A semmire?? Együtt éltek és külföldön összegyűjtött tőke volt a hátuk mögött.

Ha az emberek tizede így vállalná csak a babát akkor semmi baj sem lenne.

2019. júl. 28. 18:54
 10/16 anonim ***** válasza:
77%

Szép ház, gyerek, nyaralás.... Ez a szép élet? Ne már. Ne hívjuk már szép életnek azt, hogy valaki éjjel nappal dolgozik és folyamatosan bszogatják mert semmi nem elég és 2 évet nem tud nyugalomban tölteni egy olyan helyen amit az otthonának érez. A ház meg a gyerek annyira de annyira édes kevés.

A "semmire szülés" pedig nem anyagiak kérdése. Aki azért vállal gyereket mert már a szomszédnak is van az bizony a hatalmas nagy semmire szül. Így nem vállalunk gyereket!!!

Az a baj, hogy nőként is annyi ilyen hárpiával találkozom és a párjaikkal akik minden egyes nap szenvednek mellettük. Semmi de semmi olyat nem érnek el amit a férfi is szeretne. De persze nem szól, mert van ház és végül is az jó. Csak éppen az ő élete és céljai megsemmisültek a folyamat közben. Dolgozik látástól vakulásig, az asszony szépen eldönti, hogy milyen életet kell élni ő meg csak tűri boldogtalanul. Aki szerint ez egy szép élet az nagyon gondolkozzon el.

2019. júl. 28. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!