Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnád a barátnőd ha 2 hónapig távol lennél tőle?
Nem! SOHA!!! Ha egy évig lennék távol a páromtól, még csak akkor se!
2010. júl. 11. 21:05
2010. júl. 12. 00:13
Ha valaki féltékeny,akkor nem azért van,mert félti a párját,hanem azért,mert nem bízik benne,ami csúnya dolog!!!Szeretsz valakit, bízol benne!
15/L
2010. júl. 13. 21:18
kedves 15 éves lány, aki előttem irt.. mondanám neked h ez nem egészen így van.. attól h szeretsz vki de nagyon felmerülhet az emberben az a kérdés h vajon ha úgy adódik megtenné-e vkivel mig nem vagyok vele..nemtudom te mennyit tudsz erről de nem sok értelme volt annak amit irtál de 15 évesen ez még nem baj.. azt tudom a kérdezőnek mondani h probálj meg kikapcsolni az agyad egy kicsit amig távol van mert ha ezen töröd magad nem lesz jó vége:S próbálj meg kicsit bízni benne és bíztatni magad h tuti nem csinál rosszat hiszen szeret.. majd ráérsz ezen gondolkozni ha hazajön és figy ha hazajön akkor szerintem érezni fogod rajta azt h megcsalt-e vagy sem.gondolom jól ismered őt:) szóval ne aggódj!amúgy olyan fajta h úgy gondolod h képes megcsalni?remélem minden rendbe lesz:) sok sikert!
18/L
2010. júl. 13. 21:27
én fél éve hűségesen kitartok amellett a nő mellett aki szeretek! több mint 100km van köztünk e közben a volt partnerem felkínálta magát és esélye sincs se neki se másnak! 25/F
2010. júl. 13. 21:49
Néha én is hajlamos vagyok ezen gondolkodni, ha távol vagyunk egymástól, és kezdetben nagyon rosszul éreztem magam ezért. De aztán rájöttem, hogy ha ilyenkor azokra a dolgokra gondolok, amiket együtt átéltünk, amiket nekem Ő adott és hányszor bizonyította már nekem a bizalmát, akkor már gyorsan lenyugszok és rájövök h egyszerűen hülyeség ezen agyalni. Bíznod kell benne, mert Ő is bízik Benned!
2010. júl. 13. 21:51
Csaj vagyopk ugyanebben a cipőben pontosan 2 honapra ment és most 1 honapja van távol!!! Nagyon paráztam mivel csak 1,5 hnapot jártunk rendesen amig itthon volt de mostmár igy probálom kezelni mert tudom h szeret !!! Bízz benne !!! Ha szeret nem csal meg és csak pozitivan kell gondolkozni tudom ez nehéz mert pl bennem is minden rossz megfordult de probálok pozitivan hozzáálni gyorsan telik az idő és mindjárt vége... :) és láthatom.
2010. júl. 13. 22:04
Nagyon jó volt olvasni a fiúk/férfiak válaszát. Komolyan. Kicsit megmelengette a szívemet.
2010. júl. 13. 22:53
2010. júl. 14. 09:49
2010. szept. 29. 14:14
Kapcsolódó kérdések: