Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élhet szerelem nélkül, miközben megcsalni készült a párját?
Megismerkedtem egy férfival, aki házas. Szimpatizáltunk egymással, de nem akartam mocskos dolgokba belebonyolódni, nem is lett semmi.
Ami érdekes volt, és nem tudom hová tenni, hogy azt mondta, annyira vágyik a szerelemre.
Miközben ugye nős, nem is régóta. Azt gondolná az ember, hogy ha nem is lángoló szerelem, de azért még valamilyen érzelmi tartalékok vannak közte és a neje között.
De azt is mondta, hogy nem akar már többet szerelmes lenni az életben, mert sokat csalódott.
Ezért volt fura, hogy mindeközben kereste a kedvemet, az alkalmat, hogy nőként és férfiként beszélgessünk, találkozzunk.
Ezért sem folytam bele jobban, mert összezavart a viselkedése.
Valahogy nem értem, ha valaki nem akar szerelmes lenni miért koslat más nő után?
Vagy miért nem válik el, ha otthon nincsenek erős érzelmek?
Már nem tartom vele a kapcsolatot, de elgondolkoztam, vajon le tud élni egy életet szerelem nélkül 39 évesen, ebben a házasságában, anélkül, hogy megcsalná a feleségét vagy tenne rá újra kísérletet?
Köszönöm, ment a zöld kéz mindenkinek.
Köszönöm a segítséget, és hogy normálisan reagáltatok.
Igen, nagyon észnél kell lenni.
Nem sok híja volt, hogy besétáltam a csapdájába, de sikerült még idejében kapcsolni.
Az volt gyanús, amit írtam is, hogy egymásnak feszülő állításai voltak, ellentmondásba keveredett.
Sosem fogom ezt megérteni, ha valakit szeret a párja, megkap mindent, akkor miért kell ezt csinálni? Megalázni a másikat, meg még belerángatni egy másik nőt is ilyen szituációba.
29 éves házas férfi bejelölet egy éve a facebookon.
Elkezdett olyan üzeneteket írni,kiderült,hogy egy városba gyerekeskedtünk.
Elmesélte dióhéjban a házasságát.
Szólt a feleségnek,hogy mi a gondja,segít változtasson.
A feleség azt mondta neki minden jó,közbe a feleség posztolgatta a világ megváltó idézeteket a facen...
Nyilván nem mentem ebbe bele,zűr van ott is nagyon nagy zűr..már külön szoba nincs szex lassan két éve,a gyerek megfogantatása óta.
Rengeteg hitel a házon válni se tudnak
Két fiatal aki hirtelen döntött és sok évre egymáshoz vannak kényszerülve
Persze, a feleség verzióját nem tudom így nem egészen fehér vagy fekete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!