Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Telefon rejtegetés? Ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telefon rejtegetés? Ebben a formában mit jelent?

Figyelt kérdés

Létezik, hogy a párom azért dugja el a telefonját mert régebben többször is kutakodtam benne?

Egyszerűen nem merek de nem is tudok megcsalásra gondolni, most akarunk házat venni, tervezzük a jövőnket, látom hogy lelkes mégis eltántorít egy picit,hogy pl fürdeni és a konyhába is főzéshez, viszi magával. De amúgy meg tudom a telefon képernyő kódját, nem is akarja megváltoztatni. Képet csinálni is ide adja,magától mutogat rajta cikkeket képeket,kocsiban gps használatánál órákon keresztül is látom. Mégsem értem hogy néha miért rejtegeti. Így nehezen vágok bele ilyen komoly dolgokba. Tudom hogy én is tehetek róla. De ha nincs rejtegeti valója miért? Meg ez a vegyes helyzet. Most akkor valaki vagy állandóan rejtegeti vagy soha. Mit tegyek? Mit gondoljak?

2019. jún. 24. 07:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban szeretnéd helyrehozni akkor nem velünk beszélnéd meg ezt hanem vele. Nyiltan, őszintén.
2019. jún. 24. 10:23
 12/16 anonim ***** válasza:
"Voltak problémák de szeretnénk helyre hozni" Akkor itt már nemcsak a telefonnal van bajod, hanem mással is. Mik voltak azok a problémák? Amúgy érezted már úgy, hogy van okod belenézni a telójába? Ha igen, akkor azért a helyedben elgondolkodnék az egészen. Ilyen bizalmi problémákkal én biztos nem mernék közös házat venni.
2019. jún. 24. 10:52
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

Nem akarsz te itt helyrehozni semmit, te azt akarod belemagyarázni ebbe az egészbe, hogy megcsal.

Én a helyében kiadnám az utadat. Nulla bizalom, nulla kommunikáció, ez így nem működik.

2019. jún. 24. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha ekkora a bizalom, nem vennék közös házat, mert később nem szeretnék belebukni és törni a fejem, hogy most mi lesz az én részemmel?
2019. jún. 24. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: mielőtt közös házat vesztek, azokat a bizonyos problémákat kellene megoldani amikre céloztál.

Van olyan, aki mindig viszi magával a telóját és ez a természetes. Van olyan is (pl. én), aki leszrja hogy épp melyik helységben van a telója a házon belül, mert nem függő (aztán meg ha eszembe jut keresem...). Na mindegy, szóval szerintem a változás a gyanús. Tehát ha eddig nem csinált ilyesmit és most feltűnő, akkor lehet hogy van okod a bizalmatlanságra. Lehet hogy bizonyos időintervallumokban vár üzit/hívást.

Mindenképp beszélj vele erről, figyeld a reakcióját amikor felhozod a témát.

2019. jún. 24. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert ez megszokott az okostelefon az életünk része. Az én párom awc-be is magával viszi ha mégha én nem is vagyok vele hapl melózok. Ez egy megszokás attól nem csalna meg vannak haverjai és hát beszélgetnek erről arról nem szoktam számon kérni hogy mutasd meg tudom hogy nem csalna meg és kész. Neki is és nekem is van képernyőkód de nem mutatunk meg mindent egymásnak privátszféránk az van és sztem kell is. Elég az ha bízunk egymásban. De ha zavar beszéld meg vele ha korábban belenéztél akkora is lehet hogy azt akarja hogy bízzál benne nem biztos hogy más van a képben. Akkor nem terveznek veled annak több jelei is van.
2019. júl. 3. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!