Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tényleg létezik?
Olvastam,hogyha valakit hihetetlen mennyiségű stressz ér a munkahelyén, akkor az az illető hajlamos lehet megcsalni a párját.
Valahogy így szólt a mondat: A leghűtlenebb szakma itt az orvosoké és a nővéreké lett. Isabella Mise szerint egyértelműen a sok túlóra és a hihetetlen mennyiségű stressz vezethet az ő esetükben a kalandokhoz.
Furán hangzik ez a szó,hogy leghűtlenebb szakma, de itt nem ez a lényeg. Hanem az, hogyha valakit rengeteg stressz ér munkahelyen, az hajlamosabb félrelépni? Vagy micsoda?
"hogyha valakit rengeteg stressz ér munkahelyen, az hajlamosabb félrelépni?":
Lehet benne igazság. Ha hazamegy, és mondjuk nem mondhatja el-, vagy nem mondja-, vagy nem érdekli a másik felet, hogy mi a stressz oka az egyénnél - azaz egyfajta gőzleeresztés -, akkor lehetséges, hogy különutas megoldást keres az illető. Tehát, ha nincs vevő senki a környezetében a problémájának az akár csak a meghallgatására.
Az a baj az ilyen jellegű felmérésekkel és következtetésekkel, hogy már a téma vizsgálatakor megvan a készítők véleménye és arrafelé viszik akarva-akaratlanul a dolgot, amit ők kiakarnak hozni.
A stressz valóban növelheti talán a megcsalás esélyét, de ez önmagában semmit sem jelent. Ott a másik oldal... A túl unalmas életet élők meg azért lépnek félre gyakrabban, mert új kalandot akarnak az életükbe. Ez alapján meg kb. bármire rálehet fogni a megcsalást.
Plusz vegyük hozzá a dolgokhoz, hogy azonkívül, hogy az orvosok stresszesek, elég sok időt töltenek összezárva fix emberekkel. Pont úgy, mint jó pár irodás melónál, ahol bár nincs nagy stressz, mégis rengetegen félrelépnek. Szerintem az ilyen jellegű összezártság növeli igazán a dolog esélyét.
Szerintem ezt nem feltétlen lehet munkahelyhez kötni. Aki gerinctelen az egyébként is az lenne.
14 éve vagyok párkapcsolatban, eszem ágában sem volt soha megcsalni a párom, pedig az eü. legstresszesebb területén dolgozom. Itthon szexelünk jó sokat. Ennyi.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!