Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen tényleg létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tényleg létezik?

Figyelt kérdés

Olvastam,hogyha valakit hihetetlen mennyiségű stressz ér a munkahelyén, akkor az az illető hajlamos lehet megcsalni a párját.

Valahogy így szólt a mondat: A leghűtlenebb szakma itt az orvosoké és a nővéreké lett. Isabella Mise szerint egyértelműen a sok túlóra és a hihetetlen mennyiségű stressz vezethet az ő esetükben a kalandokhoz.

Furán hangzik ez a szó,hogy leghűtlenebb szakma, de itt nem ez a lényeg. Hanem az, hogyha valakit rengeteg stressz ér munkahelyen, az hajlamosabb félrelépni? Vagy micsoda?

2019. jún. 19. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, hogy létezik-e de egyébként azon logika alapján, hogy a stresszt orgazmussal a legjobb levezetni még nem is lehet annyira hülyeség.
2019. jún. 19. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha valaki valóban szereti a másikat akkor sok stressz miatt sem csalja meg.
2019. jún. 19. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Arra tudnám visszavezetni, hogy aki sokat stresszel az valószínűleg a párján fogja ezt levezetni, de legalább is nem tud úgy igazán energiát fordítani a kapcsolatra. Emiatt elmúlik náluk a szerelem meg sok a veszekedés, és végül ez lesz az ami miatt félrelép. Az emberek nagy része nem tudja kezelni a stresszt és elrontja ezzel a kapcsolatát.
2019. jún. 19. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

"hogyha valakit rengeteg stressz ér munkahelyen, az hajlamosabb félrelépni?":

Lehet benne igazság. Ha hazamegy, és mondjuk nem mondhatja el-, vagy nem mondja-, vagy nem érdekli a másik felet, hogy mi a stressz oka az egyénnél - azaz egyfajta gőzleeresztés -, akkor lehetséges, hogy különutas megoldást keres az illető. Tehát, ha nincs vevő senki a környezetében a problémájának az akár csak a meghallgatására.

2019. jún. 19. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
A nővérek, orvosok, több műszakos emberkék a világ legidiótább beosztásai szerint dolgoznak. Már ez alapból egy feszültséget generál. Behívják karácsonykor, szülinapokon, ünnepekkor. Fáradt, stresszes, nagy rajta a felelősség. Hosszútávon a kapcsolatuk csak akkor működik ha a másik fél is hajlandó engedni és valóban eltudja fogadni, hogy a munka nem áll meg mert hétvége van.
2019. jún. 20. 00:10
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Az a baj az ilyen jellegű felmérésekkel és következtetésekkel, hogy már a téma vizsgálatakor megvan a készítők véleménye és arrafelé viszik akarva-akaratlanul a dolgot, amit ők kiakarnak hozni.

A stressz valóban növelheti talán a megcsalás esélyét, de ez önmagában semmit sem jelent. Ott a másik oldal... A túl unalmas életet élők meg azért lépnek félre gyakrabban, mert új kalandot akarnak az életükbe. Ez alapján meg kb. bármire rálehet fogni a megcsalást.

Plusz vegyük hozzá a dolgokhoz, hogy azonkívül, hogy az orvosok stresszesek, elég sok időt töltenek összezárva fix emberekkel. Pont úgy, mint jó pár irodás melónál, ahol bár nincs nagy stressz, mégis rengetegen félrelépnek. Szerintem az ilyen jellegű összezártság növeli igazán a dolog esélyét.

2019. jún. 20. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem feltétlen lehet munkahelyhez kötni. Aki gerinctelen az egyébként is az lenne.

14 éve vagyok párkapcsolatban, eszem ágában sem volt soha megcsalni a párom, pedig az eü. legstresszesebb területén dolgozom. Itthon szexelünk jó sokat. Ennyi.

32/N

2019. jún. 20. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem a munkahej az is egy ok hogy némejek miért csalják meg a másikat. Holott a hűség döntés kérdése. Engem is ért stressz de a párom volt az első aki eszembe jutott senki más. Ennyi. Ha vki a párja mellett lefekszik egy másik személlyel az egy gerinctelen személy ennyi.
2019. júl. 4. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!