Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha munkából hazaérve rajtakapnád a párod (akit szeretsz), amint az ágyatokban hancúrozik valakivel?
Hogy reagálnál? Volt, akivel megtörtént?
Számít ebben az esetben, hogy egy idegennek csalt meg vagy egy közeli ismerőssel?
Attól függ! Ha a barátnőm egy lánnyal lenne, akkor érdeklődve figyelném, lehet engem is bevennének. :) :) Ha bevennének semmi gond :D :D
Ha másik pasival, akkor kb mint a 20-as válaszoló, nem tudom hirtelen mit tennék, de nem esne jól, az biztos.
Nem tudom, hogy reagálnék.
De ismerve magamat, biztos, hogy mérges lennék és otthagynám őket a francba. Ha a csaj nálam lakna, kiraknám szó nélkül, ha meg én nála, akkor azonnal eljönnék.
Mi megbeszéltük, hogy ez undorító dolog. Szóval ez az a megcsalás, amit nem bocsájtanánk meg egymásnak.
Szóval ha csak egy megbotlás becsúszna, azt még helyre tudnánk hozni. De a saját ágyunkban csinálnánk meg ezt a másikkal, akkor az arra menne ki, hogy a másik szakítson. És ez meg is történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!