Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya dolog de, hogy talalkozzak a párom mellett másik férfival?
Nagyon durván el fajult a helyzet a párom és köztem, egy éve élek vele rossz és bántó körülmények között. Nem sokat kellene kibírni, egy hónapot kb mire el tudnám úgy hagyni, hogy semmi ne kössön hozzá és talán élve is meg úszom. Soha nem csaltam meg őt de ő annál inkább engem. Most viszont megismertem valakit aki teljesen más mind az eddigi párom, érzem mennyire fontos vagyok neki. Nem tudja, hogy van valaki nekem, mert akkor biztos, hogy le lépne. A mostani életembe tökéletesebb férfit el sem tudnék képzelni miatta tudom el viselni ha bánt a párom vagy ordít velem mert reményt ad, hogy lassan vége. Este 10ig minimum dolgozik a barátom szóval lehetne mikor találkozzunk, hétvégén sosincs itthon. De ha meg tudna bármit megölne mindkettőnket. Hogy csináljam, esetleg akinek van szeretője hogy oldja meg? A párommal már nem fekszem le, volt h erőszakos volt de nem tudok már hozzá érni ez a férfi pedig nem ilyen, nem nyomul hanem szépen haladunk
haladunk. Ha tehetném azonnal ki lépnék de nem tehetem meg még, a párom ki semmizne és nagyon elbánna velem, muszáj kicsit ki bírni
De miért kell ebbe a szituációba belekeverni valaki mást? Várd már meg azt az 1 hónapot hogy dobni tudd a párod és utána legyél az új kapcsolatban.
Főleg az új párjelölttel vagy abszolút inkorrekt, ne tedd már ki őt ilyesminek. Jegeld a dolgot amíg nem vagy szabad, ennyi. Mondd el neki őszintén a helyzetet és ha érsz neki annyit mint ő neked, akkor megvár.
Ennyi.
Azt nem értem, hogy egy ilyen szintű elmebeteg szakítás után le fog akadni a kérdezőről? Dehogy fog. Ugyanúgy "megöli mindkettőt". Dekkol a ház előtt, hőbörög, stb.
A kérdező mit mond az újnak? Ó, csak az exe, most szakítottak és nem volt ideje feldolgozni. Pár hónap, és leáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!