Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít fotó küldése chaten?
Ha férfi csinálja, megcsalás, szakító ok, botrány.
Ha nő csinálja, a nőiességének a megélése, amire azért van szüksége, mert a párja elhanyagolja, így tkp. a párjának a hibája.
Ahelyett hogy te csinálnád ezt a pároddal... Nem lennél számára unalmas.
Bár lehet hogy te küldözgetsz vagy veled "csalja"... nem derül ki a kérdésből hogy melyik fél vagy a háromból, annyira értelmesen fogalmazol...
#16 Akkor ugat, nyüszög, lökdösi a kajásszekrényt, kommunikál a gazdával.
Nem kutyáról szól a kérdés, hanem emberről. Ha baja van, szóljon, beszélje meg a párjával.
8-assal értek teljesen egyet. Nálam, most ez van. Ő nem csinált semmit, legalábbis szerinte. De voltak titkolt üzenet váltások, félmeztelen képet is kapott, meg közös fotó, ami szerinte csak hülyülés és adott helyen történt. Szerintem (és a szüleim szerint is) annál több, és nálunk készült a nappalinkban és én nem voltam ott.
És szerinte egy hülyeség miatt akarok válni, amit a fejembe vettem.
Szerintem igen. Én pl. nem hirdetek egy portékát,ha nem áll szándékomban eladni.... Ezek a titkos beszélgetések,fotók már igencsak feszegetik a határokat. Ugye az már megcsalásnak számít,amikor a párunk háta mögött mással "sumákolunk",flörtölünk.
Készíti elő a terepet...Ha izgalomra vágyik a párod,saját kapcsolatotokat is izgalmassá lehet tenni.
Nálunk is volt ilyen,a csaj küldte a fotókat,mentek oda-vissza a félreérthető üzenetek. Aztán én is belementem egy ilyen játékba direkt,kaptam is "f***a" képeket. Egyből nem tetszett a páromnak,én meg mondtam neki"jaaa,azt hittem ezt lehet,hiszen te is ezt csinálod"
Megegyeztünk és abba maradt ez a hülyeség. Akkor még a kapcsolat elején jártunk és a régi megszokott dolgait csinálta,ami nekem nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!