Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít fotó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít fotó küldése chaten?

Figyelt kérdés
Persze ellenkező nemű egyénnek. Akt jellegű fotók, flörtölő üzenetek.
2019. jún. 18. 09:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%

Ha férfi csinálja, megcsalás, szakító ok, botrány.

Ha nő csinálja, a nőiességének a megélése, amire azért van szüksége, mert a párja elhanyagolja, így tkp. a párjának a hibája.

2019. jún. 18. 10:11
 12/21 anonim ***** válasza:
93%

Rohadtul nem

Mondom nőként

2019. jún. 18. 10:17
 13/21 anonim ***** válasza:
27%
Persze, még csak nem is találkoztak, de megcsalt vele. Vicces.
2019. jún. 18. 10:18
 14/21 anonim ***** válasza:
22%

Ahelyett hogy te csinálnád ezt a pároddal... Nem lennél számára unalmas.

Bár lehet hogy te küldözgetsz vagy veled "csalja"... nem derül ki a kérdésből hogy melyik fél vagy a háromból, annyira értelmesen fogalmazol...

2019. jún. 18. 10:22
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát az attól függ, hogy ez csak ennyi lett volna, hogy chat szex, csak online, csak távolról, és fel sem merült hogy esetleg személyesen is, vagy pedig arra is ment ki a dolog hogy találkozzanak később. Az utóbbi az. Előbbinél nem annyira gáz.
2019. jún. 18. 10:37
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Valamit nem kap.meg.. ennyi. Ha a kutya nem kap otthon eleget enni...
2019. jún. 18. 13:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem
2019. jún. 18. 14:57
 18/21 anonim ***** válasza:

#16 Akkor ugat, nyüszög, lökdösi a kajásszekrényt, kommunikál a gazdával.

Nem kutyáról szól a kérdés, hanem emberről. Ha baja van, szóljon, beszélje meg a párjával.

2019. jún. 18. 15:00
 19/21 anonim válasza:

8-assal értek teljesen egyet. Nálam, most ez van. Ő nem csinált semmit, legalábbis szerinte. De voltak titkolt üzenet váltások, félmeztelen képet is kapott, meg közös fotó, ami szerinte csak hülyülés és adott helyen történt. Szerintem (és a szüleim szerint is) annál több, és nálunk készült a nappalinkban és én nem voltam ott.

És szerinte egy hülyeség miatt akarok válni, amit a fejembe vettem.

2019. jún. 18. 15:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Én pl. nem hirdetek egy portékát,ha nem áll szándékomban eladni.... Ezek a titkos beszélgetések,fotók már igencsak feszegetik a határokat. Ugye az már megcsalásnak számít,amikor a párunk háta mögött mással "sumákolunk",flörtölünk.

Készíti elő a terepet...Ha izgalomra vágyik a párod,saját kapcsolatotokat is izgalmassá lehet tenni.

Nálunk is volt ilyen,a csaj küldte a fotókat,mentek oda-vissza a félreérthető üzenetek. Aztán én is belementem egy ilyen játékba direkt,kaptam is "f***a" képeket. Egyből nem tetszett a páromnak,én meg mondtam neki"jaaa,azt hittem ezt lehet,hiszen te is ezt csinálod"

Megegyeztünk és abba maradt ez a hülyeség. Akkor még a kapcsolat elején jártunk és a régi megszokott dolgait csinálta,ami nekem nem tetszett.

2019. jún. 19. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!