Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem facebookon k@ kat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem facebookon k@ kat jelölget vissza. Most akkor ezt fogadjam el?

Figyelt kérdés
Férfiak ez normális nálatok? Nyugodjak meg,mert ez még nem egyenlő a megcsalással vagy kezdhetek aggódni?
2019. jún. 15. 05:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%

Ennek is meg van az oka. Ha jól működő lenne a kapcsolatotok akkor nem csinálna ilyet.

Ülj le és beszéld meg vele a problémádat.

2019. jún. 15. 05:41
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha randit is beszél meg velük, akkor aggódhatsz.
2019. jún. 15. 07:31
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Valószínűleg a képekre áll fel neki, de tőled várja a kielégülést. Számomra ez undorító, hogy nem az izgatja fel, akibe ürít, hanem csak egy bioszexbaba a párja. Nekem ez nem fér bele a kapcsolatba. Ha neked igen, akkor a te döntésed.
2019. jún. 15. 07:52
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell elfogadnod.El is lehet válni, nem muszáj mindent eltűrni csak azért, mert összeházasodtatok.
2019. jún. 15. 08:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
K. alatt mit értesz? Rendes hivatásosakat, ilyen instalányokat, vagy csak nőiesen öltözködő kolléganőket?
2019. jún. 15. 08:25
 6/13 anonim ***** válasza:
39%

#6 Qrva a nők nyelvén: "olyan nő, aki szebb nálam".

Ha ismeri őket, miért ne jelölné vissza? Ez beteges féltékenység.

2019. jún. 15. 08:28
 7/13 anonim ***** válasza:
4%
Az az szép nőket.. Lehet ezt finoman is fogalmazni. Azért mert ő bejelöl valakit, a másik illető még nem lesz k***a tőle!
2019. jún. 15. 10:28
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók! Először is őt jelölik be q#ák,akiknek az oldalán találsz egy linket és arra kattintva olyan dolgok jönnek fel,amitől nyilvánvalóvá válik,hogy mit is szeretnének

Nem beteges ez részemről,ez tény.És a sok idióta válaszoló,aki nem tud normális kommenteket írni,csak sértőt nagyon nem mínősítem

2019. jún. 15. 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Milyen szép is amikor mindenki letámadja a kérdezőt mert szerintük nála szebb nőket k*rvázunk le, mi nők 😀 tudom milyen profilokra gondolsz, pár hete jelölget a környezetemben is több ilyen. Az ilyeneket tíltani kéne és nem visszaigazolni. Szerintem nem normális hogy visszaigazol, már azért sem mert tudhatná hogy ezek mögött nem valódi személyek vannak, nem azok akik a képeken szerepelnek. Ki tudja milyen okból jelölik az embereket, lehet vírus, pénz lehúzás, akármi.
2019. jún. 15. 12:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne normális?!

Nem jelölök olyat vissza akit nem ismerek, sőtt olyat se aki bejelöl de személyesen még köszönni sem tud!

Ku rvákat meg főleg nem jelölgetek!

Lényeg a lényeg hogy neked kell tudni el bírsz e viselni egy ilyen embert....

Én nem tudnék fordított esetben ilyen nővel együtt élni aki minden féle jöttment férfit jelölget...

F36

2019. jún. 15. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!