Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elrontottam mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátomnak volt egy lánybarátja de én elintéztem hogy ne beszéljenek többet most viszont hiányzik neki

Olyan rossz érzés hogy tudnék ezen segíteni?

2019. máj. 28. 06:32
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Hogy intézted el, hogy ne beszéljenek többet? Ültesd le kettőjüket, hogy béküljenek ki. Ha szent lesz a béke, a barátod nem lesz szomorú.
2019. máj. 28. 07:33
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Miért van ez a megcsalás kategóriában? Attól tartottál, hogy kavarnak a hátad mögött?

Amúgy ha ennyire nagy barátság lett volna, akkor most nem lenne vége, hanem a párod kiállt volna a barátsága mellett.

2019. máj. 28. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Konkrétan mit csináltál?

Megparancsoltad, hogy nincs többé vele beszélgetés és kuss?

A csajjal beszéltél vagy a pároddal?

2019. máj. 28. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb barátom egy nő, gyerekkorunk óta, csinos szép lány, soha semmi testi kapcsolat nem volt köztünk ölelésen kívül.

De soha egy ember sem tudná a barátságunkat megszakítani.

Egy normális társ, egy érett ember ezt felfogja és nem akarja szétrombolni.

Akkor van baj ha a társunknak nincs bizalma. De akkor a kapcsolat alapból pocsék.

2019. máj. 28. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Fú de gusztustalan vagy, hogy elszakítottad a barátjától, gondolom valami idióta féltékenykedés miatt. Téged kellett volna eltávolítania az életéből, nem a barátait, de nyugi, még pár ilyen húzás és meglesz az is. Ha jóvá akarod tenni akkor bocsánatot kérsz és visszacsinálod, ha még lehet.
2019. máj. 28. 11:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Gyanakodtam a csajra h meg akarja szerezni a barátom ezért írtam neki nagyon összevesztünk a barátom beszélt vele és nem tudom pontosan a lényeg hogy már nem beszélnek de látom rajta hiányzik neki :(
2019. máj. 28. 19:40
 7/8 Rockarc ***** válasza:
100%

Csatabard elasasa. Ez legyen a kezdomondat.

43F

2019. máj. 29. 01:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben a szerelem az első, vagyis amúgy is te lennél az első a párodnak, és nem a barátja. Szerintem fölösleges volt szétszakítani őket. Na meg gondolj bele: a párod téged választott szerelméül, veled van. Én a helyedben leülnék a párommal, és elmondanám neki őszintén, hogy mit gondoltam, stb. És jó esetben meg tudjátok higgadtan beszélni. Illetve próbálj te is barátokat szerezni, nekem is van fiúbarátom, de csak barátok vagyunk, semmi több, a férjem ezt el is fogadja. L/27
2019. máj. 30. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!