Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam. Helyrehozható még?
Van egy barátom, akivel jó egy évig csak szeretők voltunk, meg jó barátok, neki volt barátnője. Egy idő után nem bírtam tovább ezt a helyzetet lelkileg, és kiléptem. Akkor mintegy menekvésként ismerkedtem valakivel, akivel elég gyorsan ágyba is kerültünk, mindössze egyszer. S óriási hiba volt, hogy nem védekeztünk rendesen.
Pár héttel később megtudtam, hogy a szeretőm szakított a barátnőjével, így felkerestem, és azóta együtt vagyunk. Nemrég bevallottam neki, hogy akkor volt más. Akkor úgy tűnt nem haragszik, még értékeli is az őszinteségem. De most kiderült, hogy van egy durva hpv-m. Ez még talán nem is lenne akkora gond, de neki van valami baja, és azt gondolja ez miattam van, és attól a pasitól akivel akkor voltam. Nagyon haragszik, és könnyen lehet hogy soha többet nem fog már bennem bízni. De én nagyon szeretem őt, s bármit megtennék hogy helyrehozzam. De nem tudom lehetséges e még. Elég mély lelki kapcsolat volt köztünk mindig is, de félek most mindennek vége. És sajnos a távolság meg a munka miatt találkozni is csak viszonylag ritkán tudunk. Szerintem nem miattam van, és el fog menni orvoshoz, de ha nem is én vagyok a hibás, akkor se tudom megtud e még bocsájtani. Ha pedig tényleg ettől van, abba bele se merek gondolni... De mellette állok, és támogatom, és próbálom bizonyítani, hogy tényleg nagyon szeretem.
Szerintetek helyrehozható ez még? Ti megtudnátok bocsájtani? Helyrehozható még a bizalom?
N/31, F/27
A szeretője voltál, és megcsaltad.
Na, ne viccelj.
Felelőtlen voltál,hogy nem védekeztetek, ez igaz,maximum azért haragudhat.
1. Honnan tudod biztosan, hogy az egyéjszakás pasitól kaptad el? Nem vagyok a nemibetegségek szakértője, de úgy tudom, sok esetben egy csomó ideig tünetmentes lehet az ember.
2. A srác elég érdekesen fogja fel a dolgot. Ha azért nem haragszik, hogy akkor lefeküdtél mással (nagyon helyesen, nem hiszem, hogy bármiféle "jogalapja" lenne a haragra emiatt), akkor nem igazán értem... a betegség csak a következménye a dolognak, baromság ezért berágni valakire. Tényleg érthetetlen, nélkülöz minden logikát...
A pasival kapcsolatban nem rontottál el semmit.
A HPV-t tőle is elkaphattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!