Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam? Mi legyen?
Figyelt kérdés
A barátommal 2,5 éve vagyunk együtt. Úgy volt hogy jövőre összeköltözünk de bennem még vannak kételyek. Mi van ha szakitunk de közben együtt élünk és egyikünknek elkellenne mennie akkor...és ezt felhoztam neki, azt hittem megérti, még egyetemista vagyok, és szerintem amúgy se vagyunk elkésve semmiről. És nagyon összevesztünk ez miatt, annyira hogy találkozni se akar velem...ha beszélünk is folyton bántjuk egymást, és lefújta a költözést, de azt mondta neki voltak tervei és most nagyon megbántottam...2016. jún. 8. 14:48
1/3 anonim válasza:
És mi van, ha nem szakítotok, hanem jól alakul? Nyilván van kockázat, de nem érdemes a negatív végkimenetelre alapozni. Ez azt jelenti, hogy nem bízol a kapcsolatban, ami tényleg rosszul eshet a másiknak.
2/3 anonim válasza:
Plusz ilyen alapon később se tudtok továbblépni, nem lehet majd házasodni, gyereket vállalni, mert mi van, ha elváltok, stb. Ismered a káposztáskő meséjét?
3/3 anonim válasza:
Idiota vagy. 2.5 év után teljesen időszerű az összekötözés. Ha nem illetek össze legálabb kiderül. Jogosan haragszik a párod, mert ebből az jön le, hogy nem szereted eléggé vagy nem gondolod komolyan. Milyen kételyeid vannak? Szereted vagy sem? Ha nem akkor ne húzzátok egymás idejét. Most mit akarsz még évekig csak járogatni aztán 5 év múlva derüljön ki hogy nem vagytok egymásnak valók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!